Expozitia de Biciclete si Accesorii 2010

BUCURESTI - 29 martie 2010

Comunicat tip General in Sport

In perioada 23-25 aprilie, companiile Assport Florescu si Motociclism SRL, sunt mandre sa anunte lansarea primei editii a Salonului de Biciclete si accesorii Bike Expo, in cadrul centrului expozitinal international Romexpo.

Pentru aceasta prima editie, estimam un trafic de peste 10000 de vizitatori, pentru cele 3 zile de eveniment si un total de 20000 metrii patrati de spatiu de expunere. Acest eveniment va fi desfasurat impreuna cu binecunoscutul targ SMAEB , si va beneficia de sprijinul logistic si expunerea media a acestuia. Cat despre componentele creative si cultural ale evenimentului, dorim sa vedem aceasta prima editie a targului devenind o traditie si mai mult decat atat, o intalnire multifunctionala de branduri, publicatii de specialitate, interactionare, design si comunicare.

Bike Expo este singurul targ commercial de gen din tara. Cu acest eveniment, incepand inca din aprilie 2010, brand-urile de top ale industriei de gen, precum si cei nou intrati pe aceasta piata au posibilitatea de a-si prezenta inovatiile precum si intreaga gama de produse. In cadrul primei zile a targului, expozantii vor avea posibilitatea sa isi prezinte produsele exclusiv marilor retaileri nationali si internationali, precum si catre membrii presei de specialitate si nu numai.

Bike Expo este deschis in fiecare zi de eveniment intre orele 9 si 20. In tot acest timp, uriasul teren de demonstratii in aer liber amenajat special pentru aceasta expozitie, va oferi tuturor celor prezenti posibilitatea unui intens schimb de experienta si know-how precum si suficiente alternative de testare a produselor expuse, pe numeroase si diverse trasee.
De asemenea, zilnic in cadrul standului expositional – pe un teren special construit - se vor desfasura permanent demonstratii de flat land realizate de Daniel Furhman locul 3 in clasamentul mondial de BMX flat land.

Despre SC Assport Florescu SRL

In inima activitatii noastre se gaseste pasiunea pentru spatiile largi, pentru libertate si pentru biciclete.
Assport Florescu este singura companie din tara ce importa produsele faimoaselor brand-uri Cube, Kona si KHE. Datorita acestora ne mandrim ca putem acoperii intreaba gama de nevoi ale oricarui tip de rider, precum si a ciclistilor amatori. Expunem aceste produse precum si accesorii si echipamente conexe in cele 2 magazine din Bucuresti, precum si prin intermediului magazinului online.
Dragos Dimancea
Assport Florescu - Marketing Manager
0744.451.558
dragos.dimancea@bikexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-assport-florescu-srl/expozitia-de-biciclete-si-accesorii-2010