VideoGuide - Ghidul Tău Video în România

Brasov - 15 mai 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ATLAS Media Promotion SA lansează VideoGuide.ro - serviciu unic de promovare a locaţiilor turistice din România

VideoGuide este un serviciu inovator de promovare a tuturor atracţiilor de interes turistic din marile oraşe ale României. Creat pentru ca oricine să poată vedea online orice destinaţie înainte de a ajunge la ea, VideoGuide.ro pune gratuit la dispoziţia vizitatorilor săi clipuri video profesioniste de calitate High Definition. Astfel utilizatorii primesc o imagine de ansamblu clara asupra locului pe care îl vor vizita: oraş, atracţii turistice, hoteluri, restaurante, cluburi, etc.

VideoGuide.ro se adresează tuturor celor ce doresc sa vadă destinaţii de pe teritoriul României inainte de a plănui o vacanţă sau a pleca la un drum nou. Este pentru turiştii care vor să descopere atracţii noi, dar şi pentru cei ce doresc să împărtăşească celorlalţi imagini cu locurile pe care le-au vizitat.

O calitate unică a acestui tip de promovare este că permite vizitatorilor să vadă într-un format scurt şi atractiv condiţiile de care vor avea parte la hotelul, restaurantul sau clubul în care vor merge. Dacă o poză sau un tur virtual oferă o perspectivă fixă şi restrânsă, VideoGuide promite utilizatorilor transparenţă şi sinceritate, sub sloganul 'Vezi unde mergi'.

Fondatorii serviciului îşi propun să acopere toate oraşele mari şi principalele atracţii turistice din România în următoarele 6 luni, orientându-se apoi către ţările din Balcani şi împrejurimi (Bulgaria, Ungaria, Grecia). Pe plan naţional filmările au început în Bucureşti şi Braşov iar în lista de aşteptare sunt momentan peste 70 de locaţii care vor fi publicate până la sfârşitul lunii iunie.

ATLAS Media Promotion SA este o companie naţionala formată din echipe specializate în imagine, film şi vânzări, ce va investi 180.000 euro până la finalul anului 2009 în divizia din România. 'Acordăm o importanţă deosebită detaliilor şi situăm pe primul plan relaţia cu clienţii şi utilizatorii site-ului. Sunt convins că serviciul nostru va dezvolta cu adevărat brandul turistic al României.' a declarat Emanoil Şerban, director de vânzări şi co-fondator al startup-ului www.videoguide.ro.

Despre SC ATLAS Media Promotion SA

VideoGuide este Ghidul Tău video în România, creat pentru ca tu să poţi descoperi locuri din toată ţara cu un simplu click. VideoGuide îţii redă cu exactitate printr-un clip video locul sau locaţia pe care vrei să o vizitezi.
SC ATLAS Media Promotion SA
Mihai Gheza
PR & Marketing Online
Braşov
0729 056 319
mihaigheza@gmail.com