BrazideCraciun.ro s-a relansat!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Gravity Design a relansat site-ul www.brazidecraciun.ro, singurul serviciu complet de comerţ electronic dedicat Brazilor pentru Crăciun! Poţi să alegi un brad cu înălţimea cuprinsă între 0,5 şi 10 metri sau chiar unul realizat manual. Gama integrală de produse a BrazideCraciun.ro este una Eco! Brazii comercializaţi provin din pepiniere specializate din Danemarca şi sunt transportaţi în condiţii optime.

BrazideCraciun.ro s-a relansat!

Bradul de lux este cel mai nou produs oferit de BrazideCraciun.ro. Decorarea este realizată de colaboratorii noştri, şpecialişti în design, cu podoabe preţioase: globuri de cristal şi cristale Swarovski. Preţul acestui brad poate atinge 10.000 EURO în funcţie de preferinţele clientului.

Magazinul nostru on-line oferă şi o gamă variată de podoabe şi decoraţiuni de Crăciun: suporturi de brad, globuri, beteală, personalizarea decoraţiunilor pentru sărbatori şi aranjamente speciale pentru companii. Serviciile oferite constau în transportul gratuit - în aria Bucureştiului, decorare standard sau de lux, ridicarea bradului după Crăciun şi servicii de curăţenie după dezinstalare.

Comanda poate fi realizată şi achitată online, prin card bancar sau ordin de plată. Din 2007, operatorii noştri vor prelua comenzi şi prin Yahoo Messenger (ID: floridelux2007) şi telefon (021 312 43 00). Serviciul de comandă este disponibil 24 h din 24, 7 zile din 7.

“Cadoul nostru de Crăciun pentru clienţi este mai mult timp liber. Cu o comandă pe BrazideCraciun.ro, clienţii noştri vor economisi clipe preţioase în preajma Sărbătorilor de Crăciun şi vor avea acasa un brad frumos, împodobit pe gustul lor. Anul acesta ne-am pregătit cu 5 echipe de livrare şi 5 de împodobire astfel încât putem acoperi cu succes majoritatea cererilor”, a declarat Marius Dosinescu, e-Commerce Business Developer Gravity Design.

Este al treilea an consecutiv în care puteţi comanda Bradul de Crăciun cu un singur click. BrazideCraciun.ro – Cei mai frumoşi brazi!

Despre SC AVANTAJ NET SRL

BrazideCraciun.ro este al treilea proiect online de nişă lansat de Gravity Design, după Floridelux.ro şi Coroane.ro. Gravity Design furnizează servicii de comerţ electronic la un nivel ridicat de calitate încă de la începutul anului 2004. Din portofoliul companiei fac parte: www.masata.ro, www.digitalyou.ro, www.floridelux.ro, www.coroane.ro şi www.braziinghiveci.ro, www.artleigallery.com

Pentru mai multe informaţii:
PR Manager – Corina Albota
corina@brazidecraciun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-avantaj-net-srl/brazidecraciun-ro-s-a-relansat