Senzatii tari si victorie la Serres Cup pentru “Campionii din Pantelimon”

BUCURESTI - 4 octombrie 2007

Comunicat tip General in Auto

Echipa „Campionii din Pantelimon”, formata din reprezentanti AVIA MOTORS-Skoda si Alto Syncro-SEAT, a participat in perioada 27- 30 septembrie la Serres Cup – Grecia si s-a intors victorioasa, castigand 4 trofee.

Sunt pasionati de masini, de viteza si le place sa traiasca cele mai tari senzatii. Serres Cup le-a dat ocazia sa se exprime si sa inteleaga foarte bine pasiunile clientilor lor legate de automobilul pe care il conduc zi de zi.

Echipa - formata din 6 piloti amatori si 2 asistenti tehnici - a dovedit ca este Cel mai Bun Team urcand pe podiumul Serres Cup pentru Locul 1. Profesionalismul tehnic si spiritul de echipa au stat la baza acestei reusite, cele 6 masini pe care au concurat - Leon FR, Leon Cupra, Octavia RS, Fabia RS, Octavia Tour Sport, Octavia 2 1.9 TDI – fiind masini de strada si nu depreparate pentru competitii ca ale altor concurenti, mai bine plasati in clasamentele individuale.

„Campionii din Pantelimon” nu au fost mai prejos nici la Individual, unde au castigat: Locul I si II la Clasa B0 (pana la 150 CP) si Locul III la Clasa B1 (pana la 250 CP).

Evenimentul a fost organizat la Serres – Grecia, de catre clubul Sportiv Fire Motorspot impreuna cu Rally.ro si a fost prima editie cand organizatorii au inclus sectiunea Auto, pe langa cea Moto.

Despre SC AVIA MOTORS RO

Avia Motors este distribuitor autorizat Skoda Bucuresti, avand ca obiect de activitate comercializarea autoturismelor marca Skoda, service Skoda, servicii Buy-Back si Trade-In (garantie, piese de schimb si accesorii).

AVIA MOTORS / Alto Syncro
Distribuitor Skoda / Distribuitor SEAT – Bucuresti
Pantelimon – Ilfov
Bd. Biruintei nr. 11-13