Ax Perpetuum Impex aniverseaza certificatele ISO

Cluj-Napoca - 2 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Compania nationala din spatele brandului Perpetuum –SC Ax Perpetuum Impex SRL- sarbatoreste in iulie 2009 un an de la certificarea ISO 14001 si de la recertificarea ISO 9001.

Pe parcursul timpului Perpetuum a devenit un brand national, care s-a profilat pe importul si distributia mai multor game destinate amenajarilor interioare, cautand sa satisfaca intr-o cat mai mare masura nevoile pietei. Astfel, Perpetuum este format in acest moment din urmatoarele departamente: Pardoseli (mocheta, covoare, pardoseala PVC, parchet stratificat, gazon artificial, podele suprainaltate, presuri, sape si amorse, presuri profesionale), Usi (interior, exterior, tehnice, tocuri de usa), Mobilier (pentru locuinţa, birouri, mobilier scolar, jaluzele si storuri, scaune si cuiere), Textile de interior (perdele, draperii, tapiterii, pasmanterie, sisteme de prindere, colectii de baie si bucatarie), Ambalaje (borcane, capace si adezivi), iar profilele, plintele, acoperisurile si hidroizolatiile sunt grupate sub brandul Profiline.
Deoarece satisfactia clientilor era principala prioritate, Ax Perpetuum Impex a obtinut certificatul ISO 9001 in iulie 2005, iar 3 ani mai tarziu s-a recertificat conform procedurilor. Acest certificat presupune implementarea si perfectionarea unui sistem de management al calitatii la nivelul intregii firme. Mai mult, departamentul Mobilier a obtinut in 2008 certificarea ISO 14001, pentru sistemul de management al mediului.

Certificarile realizate de SRAC CERT vin sa ateste grija pe care o poarta Perpetuum clientilor sai, fie ei redistribuitori sau clienti finali ai magazinelor din reteaua Perpetuum.

Despre SC Ax Perpetuum Impex SRL

Cluj-Napoca, Romania
Strada Branului nr. 53
Adela Coman
Specialist Relatii Publice
Tel. 0746147428
adela.coman@perpetuum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-ax-perpetuum-impex-srl/ax-perpetuum-impex-aniverseaza-certificatele-iso