Promotia “Sambata covoarelor” continua si in octombrie!!!

Cluj-Napoca - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sambata e ziua perfecta sa iti cumperi covor din magazinele Perpetuum: gasesti reduceri de pana la 50% la o gama variata de modele!

Datorita succesului acestei promotii, ea va fi extinsa si pentru luna octombrie. Ceea ce inseamna inca 4 sambete in care ai ocazia sa profiti de reduceri semnificative la covoarele din magazinele Perpetuum. Fie ca preferi covoarele pufoase, de lana, moderne sau clasice, vei gasi in oferta promotionala exact covorul pe care il cauti! Covoarele din India, Belgia sau Turcia, pentru dormitor, living sau camera copiilor, sunt la preturi beton pe care nu merita sa le ratezi!!!
Aceasta promotie face parte dintr-o strategie de consolidare a colectiei de covoare. In 2009 au fost planificate 4 targuri de covoare (al treilea urmeaza sa aiba loc in 8-11 octombrie la Cluj), s-au lansat promotiile “Sambata covoarelor”(reduceri de pana la 50% valabile doar sambata) si “1+1” (la un covor mare primesti cadou un covor mic pe acelasi model).
Pentru 2010 Perpetuum isi propune sa prezinte clientilor sai o colectie de covoare mai complexa ca niciodata, cu stocuri permanente. “Covoarele au devenit tot mai populare in ultimul an, de aceea dorim sa asiguram o oferta completa, permanenta si extrem de avantajoasa pentru clientii noastri.”, a declarat Adela Coman, Specialist Relatii Publice.

***Lista cu produsele din promotie se gaseste la casa

Pentru a vedea gama completa de produse pentru amenajarile interioare te invitam sa accesezi site-ul www.perpetuum.ro .

Despre SC Ax Perpetuum Impex SRL

SEDIUL CENTRAL
Cluj-Napoca, Romania
Strada Branului nr. 53
Telefon/fax: 0264-594700
Email: office@perpetuum.ro
adela.coman@perpetuum.ro