AxaSoft Consulting SRL – importator oficial al aparatelor de cafea Bezzera in Romania

BUCURESTI - 23 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Din 1901, de când Luigi Bezzera a inventat prima maşină espresso, multe s-au schimbat în industria cafelei, mai puţin dorinţa obtinerii unui espresso perfect!

Suntem mândri să vă anunţăm că din primăvara acestui an, AxaSoft Consulting SRL a devenit importatorul oficial al Bezzera în România, renumitul producător de aparate de cafea de înaltă calitate şi fiabilitate.

AxaSoft Consulting SRL oferă soluţii complete de preparare a cafelei pentru orice segment de piaţă (Home, Office sau HoReCa), însoţite de servicii de consultanţă, service şi mentenanţă profesionale.

Bezzera, pentru iubitorii de cafea

Bezzera, pentru iubitorii de cafea

Cine este Bezzera?

În 1901 în Milano, Luigi Bezzera a inventat un mod revoluţionar de preparare a cafelei şi totodată, maşina care o prepară, astfel obţinându-se produsul care poartă numele de Cafea Espresso.  Acum, cafeaua espresso este una dintre tradiţiile Italiene, devenită populară în întreaga lume. Mai târziu, la Târgul Internaţional din Milano, din anul 1906, Bezzera a prezentat o noutate absolută: prima maşină automată de cafea espresso. Astăzi, Bezzera este o companie modernă, tehnologizată, care după mai bine de un secol de existenţă, continuă să fie un etalon al calităţii şi fiabilităţii în industria producătoare a apăratelor de cafea. Acest lucru a fost posibil datorită faptului că Bezzera şi-a îmbunătăţit în permanenţă produsele, menţinând în acelaşi timp un nivel tehnologic foarte ridicat.

Mulţi alţi producători de renume din industrie, precum Saeco, Faema, Boema, Simonell Nuova, Rancilio, La Pavoni, Expobar, Unic, GRIMAC, ECM, San Marino, au folosit invenţia lui Luigi Bezzera şi cu toate astea, maşinile Bezzera au rămas prima opţiune pentru adevăraţii cunoscători din domeniul cafelei espresso.

Maşinile de cafea Bezzera sunt recunoscute pretutindeni ca fiind vârful de gamă al industriei maşinilor de cafea espresso, la fel cum Mercedes sau BMW sunt pentru industria auto.

Bezzera este reprezentat în 55 de ţări din toată lumea şi, din primăvara acestui an, este prezent şi în România, prin partenerul său AxaSoft Consulting S.R.L. care, prin intermediul magazinului online PerfectEspresso.ro, oferă tuturor românilor posibilitatea achiziţionării aparatului de cafea perfect.

Vizitaţi magazinul PerfectEspresso.ro, cu siguranţă veţi găsi espressorul pe care vi-l doriţi.

Despre AxaSoft Consulting SRL

AxaSoft Consulting SRL este o companie care activează în domeniul dezvoltării de aplicaţii software, specializată în dezvoltarea de soluţii de comerţ electronic, magazine online, portaluri, site-uri de prezentare sau tematice.

Magazinul cu echipamente de cafea PerfectEspresso.ro a luat naştere ca urmare a pasiunii pentru cafea, pentru gustul cafelei de calitate. Magazinul comercializează produse şi servicii cu un standard calitativ ridicat, prin intermediul cărora încercăm să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale clienţilor şi, în acelaşi timp, să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere, cu colaboratorii noştri.