PerfectEspresso.ro, importator oficial al aparatelor de cafea Bosco în România

BUCURESTI - 31 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

Bosco - espressoare cu pârghie de calitate excepţională, lucrate manual în Napoli, Italia.

Suntem mândri să vă anunţăm că din vara acestui an am devenit importatorul oficial în România al produselor Bosco, renumitul producător de aparate de cafea cu pârghie lucrate manual, de înaltă calitate şi fiabilitate. Oferim soluţii complete de preparare a cafelei pentru segmentul HoReCa, însoţite de servicii profesionale de consultanţă, service şi mentenanţă.

Bosco: simplicity and excellence since 1960

Bosco: simplicity and excellence since 1960

Cine este Bosco?

Datând încă din anul 1960, Bosco proiectează şi produce manual maşini de cafea profesionale cu pârghie.

Designul rafinat, materialele de calitate superioară utilizate, precum şi atenţia riguroasă acordată detaliilor, oferă maşinilor Bosco posibilităţi nelimitate de personalizare, realizându-se astfel produse unice.

Bazat pe tradiţia Napolitană a cafelei şi având la bază cea mai bună tehnologie, maşinile Bosco produc un espresso aromat şi cremos, extrăgând întregul potenţial aromatic al cafelei utilizate.

Sistemul cu pârghie de la Bosco, este construit din componente robuste, care au fost perfecţionate de-a lungul timpului. Astfel, după mai bine de o jumătate de secol de cercetare şi proiectare, maşinile Bosco combină acum întreţinerea minimală şi fiabilitatea extremă cu uşurinţa în utilizare, asigurând o calitate inegalabilă a cafelei extrase, în mod constant, de la primul espresso preparat.

Scopul Bosco, urmat cu determinare şi entuziasm, a fost întotdeauna acela de a crea maşini de cafea profesionale care să fie apreciate de utilizatori şi care să le ofere chiar şi persoanelor cele mai pretenţioase, momente de plăcere pură.

Datorită acestei pasiuni pentru excelenţă, numele Bosco continuă să fie sinonim cu "espresso la superlativ", iar maşinile de cafea purtând marca Bosco să fie din ce în ce mai apreciate în întreaga lume.

Ce înseamnă Bosco?

Numele Bosco se identifica cu următoarele 5 atribute:

Calitate

Maşinile de cafea espresso purtând marca Bosco sunt realizate în întregime manual, folosind cele mai bune materiale pentru a oferi calitate fără compromis până la cele mai mici detalii.

Maşinile de cafea profesionale cu pârghie de la Bosco asigură excelenta în mod constant datorită sistemului natural de preinfuzie controlabil, profilului de temperatură dovedit şi a presiunii reglabile, care maximizează extracţia iniţială a uleiurilor aromatice şi a aromei delicate, în acelaşi timp excluzând treptat compuşii mai puţin doriţi.

Bosco a perfecţionat acest mecanism pentru a oferi calitate acolo unde contează cel mai mult: în ceaşcă de espresso, cu o cremă şi aromă bogată obţinută din boabele de cafea sau din amestecurile alese.

Simplitate

Maşinile Bosco sunt făcute să ofere rapiditate şi uşurinţă în utilizare, permiţând utilizatorului să obţină rezultate excelente încă de la primul espresso.

Profilul de temperatură şi presiune sunt prestabilite încă de la faza de proiectarea a maşinii, astfel încât să puteţi obţine cele mai bune extracţii, în mod constant, fără a fi necesare proceduri dificile de setări şi reglaje. Sunt necesare doar câteva ajustări previzibile, care rămân stabile în timp, pe parcursul utilizării. Aşadar nu sunt necesare experimentări neproductive sau faze de învăţare cu maşinile de cafea Bosco, aceste elemente transformându-le adevărate soluţii profesionale la cheie.

Încredere

Tehnologia dovedită şi construcţia robustă a maşinilor de cafea espresso marca Bosco oferă o fiabilitate solidă, fără pompe care să se strice, jicloare care să se înfunde alterând performanţă şi fără circuite electronice delicate care să încerce să simuleze ceea ce o maşină de cafea cu pârghie realizează în mod natural cu eleganţa mecanismului clasic.

Construite la un standard ridicat, cu componente de calitate şi de inginerie simplă, care beneficiază de o experienţă de peste o jumătate de secol, maşinile Bosco oferă o performanţă stabilă chiar şi în caz de utilizare profesională intensă, păstrând, în acelaşi timp, timpul şi costurile de întreţinere la un nivel minim.

Maşinile de cafea espresso Bosco sunt construite pentru a dură.

Identitate

Fiecare maşină Bosco este unică tocmai datorită faptului că sunt realizate manual, eventualele mici imperfecţiuni identificându-le ca fiind creaţii unice.

Şi, desigur, deoarece fiecare maşină este realizată manual, Bosco poate asigură personalizarea extinsă a liniei pentru fiecare model clasic inconfundabil, pentru a adăuga clienţilor un plus de gust, decor şi reputaţie locaţiilor lor.

Suflet

Maşinile de cafea espresso cu pârghie Bosco au suflet. Un suflet care nu e doar al lor, ci, de asemenea, un suflet care vine de la baristas care croiesc cu îndemânare preinfuzia în funcţie de caracteristicile boabelor de cafea alese, în funcţie de judecata şi experienţă lor.

Mai mult, liniştea este alternată cu mişcarea pârghiilor care se ridică elegant atunci când sunt eliberate, creând o atmosferă magică, care atrage şi captivează, aducând oricărei locaţii un suflet, ceea ce poate fi cheia reputaţiei sale.

 

În concluzie, dacă aveţi o cafenea său alt mediu comercial cu randament ridicat, cumpăraţi un Bosco. Cu cât mai mare, cu atât mai bine pentru aceste maşini!

Bosco este reprezentat în toată lumea (Australia, Belgia, Canada, Germania, Italia, Japonia, Luxemburg, Olanda, Corea, Elveţia, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii) şi, din vara acestui an, este prezent şi în România, prin partenerul său AxaSoft Consulting S.R.L. care, prin intermediul magazinului online PerfectEspresso.ro, oferă tuturor românilor posibilitatea achiziţionării aparatului de cafea perfect.

Oriunde ai fi, Bosco îţi rafinează barul!

Vizitaţi magazinul PerfectEspresso.ro, cu siguranţă veţi găsi espressorul pe care vi-l doriţi

Despre AxaSoft Consulting SRL

AxaSoft Consulting SRL este o companie care activează în domeniul dezvoltării de aplicaţii software, specializată în dezvoltarea de soluţii de comerţ electronic, magazine online, portaluri, site-uri de prezentare sau tematice.

Magazinul cu echipamente de cafea PerfectEspresso.ro a luat naştere ca urmare a pasiunii pentru cafea, pentru gustul cafelei de calitate. Magazinul comercializează produse şi servicii cu un standard calitativ ridicat, prin intermediul cărora încercăm să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale clienţilor şi, în acelaşi timp, să dezvoltăm parteneriate durabile, bazate pe încredere, cu colaboratorii noştri.