Primul service ONLINE de calculatoare.

Craiova - 8 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Servicii de devirusare online, optimizare sistem de operare, asistenta online, consultanta online. Abonamente de administrare si intretinere online a calculatoarelor.

Primul service ONLINE de calculatoare.

Primul website din Romania cu scopul rezolvarii oricarei probleme legate de calculator si care ofera servicii de administrare, intretinere, imbunatatire si asistenta atat pentru persoanele fizice cat si pentru companii mici si mijloci prin intermediul internetului fara a fi necesara o interventie la domiciliu sau birou.

Facem posibil interventia asupra oricarui calculator conectat la internet si tot posibilul de a depista si rezolva problema acestuia.
Stim ca vrei ca problema ta sa fie rezolvata cat mai repede fara a fi necesara interventia unei persoane la domiciliul sau biroul tau.
Exista posibilitatea ca sa te fi saturat de aglomeratia si ritmul lent desfasurat in oricare service de calculatoare si de incomoditatea transportarii acestuia.

problemePC.ro este cea mai usora si rapida solutie pentru a intervenii si remedia problemele calculatorului tau. Orice serviciu oferit de problemePC.ro este instant fara

Despre SC BADJOKER SRL

problemePC.ro este cea mai usora si rapida solutie pentru a intervenii si remedia problemele calculatorului tau.
Plata serviciilor oferite de problemePC.ro se face prin sms de pe orice telefon mobil in retelele Orange, Vodafone sau Cosmote.
www.problemePC.ro
contact@problemepc.ro