CNPP a suspendat activitatea firmei ARCFORCE Craiova!

BUCURESTI - 14 iunie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Preşedinta Casei Nationale de Penesii Publice(CNPP) Domnica-Doina Pârcălabu , prin adresa nr. 1912/D.D.P./07.06.2011, a decis oprirea emiterii de Certificate E101 către ARCFORCE Craiova

Documentul CNPP

Documentul CNPP

La mai bine de 10 luni de la apariţia semnalului de alarmă referitor la traficul de măcelari practicat de ARCFORCE Craiova, Preşedinta Casei Nationale de Pensii Publice (CNPP),Domnica-Doina Pârcălabu , prin adresa nr. 1912/D.D.P./07.06.2011, a decis oprirea emiterii de Certificate E101 către ARCFORCE până la finalizarea anchetei şi demonstrarea de către ARCFORCE că desfăşoară activităţi substanţiale în România.

Societatea craioveana ARCFORCE nu a desfăşurat timp de 4 ani nicio activitate la intern în domeniul abatoarelor (măcelăriei), aşa cum prevede legea, şi factura „de formă” activitate la intern către Societatea PENTALOG, într-o adevărată suveică de „spălare de bani” cu sprijinul şi implicarea directă a lui Frédéric Lasnier, acţionar în cadrul ARCFORCE Craiova.

In joc este soarta a 415 macelari trimisi la munca in Franta, uneori pe salarii de mizerie, patronii ARCFORCE Craiova incasand sute de mii de euro pe munca lor, in timp ce acestia primeau in tara salariul minim pe economie!

De ce aşa de târziu şi cum a permis CNPAS ca această firmă să „exporte” 415 măcelari în Franţa ilegal? Poate ne va răspunde DNA, singura instituţie abilitată să ancheteze activitatea CNPP.

Detaliile anchetei pe www.romaniapress.ro

 

Despre BALDOR COM IMPEX SRL

In fiecare zi, la cafeaua de dimineata, veti gasi pe portalul romaniapress.ro o selectie cat mai mare si completa a articolelor importante ,din toate ziarele care apar in Romania, pentru ca timpul Dvs.este cel mai pretios pentru noi.
De astazi, toata mass-media o gasiti intr-un singur loc, pe www.romaniapress.ro.