Beck et al., partenerul tău în digitalizarea afacerilor, anunță lansarea noului website

Cluj - Napoca - 8 iulie 2019

Comunicat tip General in IT&C

Beck et al. Services SRL anunță lansarea noului website. Acesta conține noua imagine și fotografii adaptate culturii organizaționale a întregului grup de firme Beck et al., care transmit ideea lucrului împreună.

Prima pagină din noul website.

Prima pagină din noul website.

Website-ul Beck et al. Romania a fost creat în colaborare cu firma-mamă din Germania, care a propus noua imagine. La nivel local, spre deosebire de website-ul vechi, conținutul este adaptat activității reprezentative din România.

Scopul urmărit în crearea noului website a fost creșterea notorietății companiei prin descrierea în mod structurat a specificului acesteia. Chiar dinaintea creșterii evidente din ultimii 2–3 ani a interesului firmelor din România pentru digitalizare , echipa noastră a dezvoltat proiecte în această direcție, după ce a realizat un studiu care a demonstrat nevoia companiilor pentru aceste tipuri de servicii.

Noul website este instrumentul de marketing cel mai prețios pentru ca numele companiei să fie cunoscut pentru activitatea sa din România și Europa: digitalizarea documentelor și automatizarea proceselor, iar în ansamblu pentru soluțiile personalizate și sigure pe care le oferă înspre digitalizarea afacerilor.

Prin exemple reale oferite de prezentările atașate fiecărei pagini despre produsele oferite, vizitatorii site-ului pot să înțeleagă situațiile dificile care pot aparea în legătură cu documentele, avantajele și beneficiile digitalizării: transparență, claritate asupra documentelor și proceselor interne, regăsirea rapidă a documentelor în format electronic, o comunicare eficientă între departamente, mai mult timp pentru activitățile de dezvoltare a afacerii și o bază solidă pentru creșterea productivității.

Ebook-ul accesibil în pagina destinată soluției DocuWare , ”5 provocări ale documentelor care se regăsesc și în compania ta”, explică o situație reală dintr-o companie, dificultățile apărute și modul în care pot fi evitate astfel de situații neprevăzute printr-o soluție de Document Management System (DMS).

Persoanele care nu au nicio idee despre ce anume din companie pot să optimizeze găsesc exemple reale de procese  digitalizate din companii care au ales să își eficientizeze activitatea folosind platforma de Business Process Management (BPM), JobRouter .

Proiectele dezvoltate de Beck et al., demonstrează beneficii considerabile prin digitalizare pentru departamentele: IT, resurse umane , vânzări și marketing, managementul comenzilor, achiziții, managementul stocurilor.

Soluțiile de digitalizare oferite se adresează oricărei industrii. Pentru unele dintre proiectele dezvoltate, compania a realizat studii de caz disponibile pe website-ul nou.

Pentru a lua legătura cu reprezentanții companiei, vizitatorii pot accesa formularul de contact, ușor accesibil, sau solicita un demo pentru fiecare dintre soluțiile oferite.

Furnizor internațional de servicii IT, Beck et al. Services este partenerul care oferă consultanță, implementare și suport pentru accelerarea digitalizării documentelor și proceselor din companii.

Compania stă la dispoziția clienților cu o echipă internațională, împărțită în funcție de competențe. În anul 2018 compania a înregistrat o creștere considerabilă de 90% a cifrei de afaceri din piața locală, prin dezvoltarea unor proiecte de amploare pentru companii mari din industriile: publicitate și comunicare, construcții și investiții imobiliare și producție de îngrășăminte.

 

Specialist Marketing și Suport Vânzări 

Oana-Andreea Moldovan

oana.moldovan@ becketal. com

+40 722 154 349

Despre SC Beck et al. Services SRL

Beck et al. Romania oferă consultanță, implementare și suport pentru digitalizarea proceselor și documentelor din companii. Încă din anul 2010 a început dezvoltarea unor proiecte în domeniul digitalizării.

Compania coordonează proiecte în Germania, Elveția, Brazilia şi Singapore, iar prin intermediul partenerilor săi își poate pune amprenta asupra creșterii eficienței afacerilor și din alte țări, având o acoperire globală. În România are sediul din anul 2005, în Cluj-Napoca, iar în prezent are o echipă de aproximativ 35 de angajați, care este în creștere datorită proiectelor de colaborare în care se implică.

Beck et Al. Services este partenerul de încredere în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii și soluții IT pentru echipe și de eficientizare a proceselor în companii. Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT ale echipei sale, implementează digitalizarea proceselor și documentelor prin utilizarea de platfome specifice, având mii de utilizatori în momentul de față, precum este JobRoutter. Deși a acumulat multă experiență, păstrează pasiunea și puterea inovativă a unui start-up cu focus pe trei elemente principale – clientul, serviciul oferit și munca bazată pe colaborare.