Colectia A/W ’09 Biba Bijoux – Obsolete

BUCURESTI - 22 iunie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vara aceasta ai nevoie sa te simti unica, iar pentru acest lucru ai nevoie de bijuterii care sa-ti reflecte personalitatea. Biba Bijoux iti cunoaste dorinta si special pentru tine a creat Obsolete - o privire subiectiva in trecut, unde franturi din istorie sunt ilustrate in bijuterii.

Colectia A/W ’09 Biba Bijoux – Obsolete

Vara aceasta ai nevoie sa te simti unica, iar pentru acest lucru ai nevoie de bijuterii care sa-ti reflecte personalitatea. Biba Bijoux iti cunoaste dorinta si special pentru tine a creat Obsolete - o privire subiectiva in trecut, unde franturi din istorie sunt ilustrate in bijuterii. O colectie inspirata din stilul opulent al anilor ‘60-‘70, culorile tari si perlele din anii ’20 si unul din conceptele Art Nouveau, conform caruia valoarea materialelor este detronata de valoarea designului.

Colectia se adreseaza femeilor care nu se tem de maine, dar il iubesc pe ieri. Femeia puternica, dar melancolica va aprecia cu siguranta un accesoriu cu personalitate care sa-i puna in valoare garderoba. Bijuteriile din colectia Obsolete insotesc o garderoba puternic feminina, usor eleganta, comoda, atat stilizata cat si creativa.

Obsolete by Biba Bijoux – Unde TU esti personajul principal pe o pagina de istorie a style-statementului.

Despre SC BIBA BIJOUX SRL

Andreea Vaduva a gandit acum aproape 3 ani Biba Bijoux - o lume magica plina de bijuterii lucrate manual intr-un stil melancolic si distinctiv. De-a lungul timpului au fost mai multe colectii, complet diferite, dar care au avut aceeasi tinta: femeia visatoare si optimista.
Persoana de contact: Andreea Vaduva
Shop: www.bibabijoux.ro
Blog: www.bibabijoux.blogspot.com
Mail: office.bibabijoux@gmail.com
Telefon: 0722811335

office.bibabijoux@gmail.com