BizCafeShop.ro | Savureaza online cafeaua perfecta

BUCURESTI - 9 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

S-a lansat BizCafeShop.ro, magazin online de espressoare cu capsule, cafea, espresso, ceai, cadouri si accesorii. Printre marcile comercializate de noi se numara illy, Lavazza Blue si Dammann Freres.

Alege | Espressioneaza | Savureaza
BizCafeShop.ro a fost fondat de un iubitor de cafea care crede ca o cafea trebuie sa fie servita intotdeauna proaspata, atat acasa cat si la birou, la fel ca intr-o cafenea. Solutia pe care o recomandam este sistemul de espressoare cu capsule ce ofera alternativa de inalta calitate la automatele traditionale si filtrele individuale de cafea. Indiferent daca bautura dumneavoastra preferata este espresso, latte, ceai, ciocolata sau cappucino, folosind sistemul de espressoare cu capsule va veti putea bucura in mai putin de un minut de rezultate constante, excelente de fiecare data, fara batai de cap. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incarcati o capsula de espresso in aparat, sa il porniti si sa va bucurati de o cafea proaspata imediat. Chiar nu exista o cale mai simpla si mai convenabila de a va bucura de un espresso perfect atat la birou cat si acasa.

Redefinim cafeaua perfecta
Astazi, cand timpul fuge si se comprima tot mai mult, faptul de a bea o cafea a devenit mai mult o necesitate de a consuma cofeina decat dorinta si placerea de a-i savura aroma. De multe ori, nu ne mai bucuram de aceasta bautura in timpul unei conversatii sau in timp ce citim ziarul, nu-i mai acordam deloc atentie, nu-i mai apreciem calitatea, provenienta, marca si nici macar gustul.

Misiunea BizCafeShop.ro este aceea de a schimba modul cum privim de obicei cafeaua si de a contribui cat de putin la formarea unei culturi a cafelei. Nu dorim sa deveniti experti in ale cafelei, ci sa redescoperiti sa-i apreciati macar aroma si aspectul care va atrag. De aceea, va invitam sa vizitati sectiunea Espresso Academy.

De ce sa ne deveniti client?
•Oferim cele mai bune tipuri de cafea si ceai
•Aparate exceptionale
•Servicii complete
•Solutii profesionale dedicate companiilor
•O uimitoare colectie de cadouri personalizate

Asadar, te invitam in lumea virtuala a cafelei - www.bizcafeshop.ro.

Despre SC BizCafe SRL

BizCafeShop.ro | Cafeaua ta la birou - magazin online espressoare cu capsule, cafea, espresso, ceai, cadouri si accesorii | illy, Lavazza Blue si Dammann Freres.
SC BizCafe SRL
Alexandru Popovici, Managing Partner
Telefon: 0722 233 565
Fax: 031 817 57 66
contact@bizcafeshop.ro