Calculatorul taxei de mediu/poluare oferit gratuit pentru situl tău

Miercurea Ciuc - 20 august 2008

Comunicat tip General in Auto

Calculatorul taxei de mediu/poluare oferit gratuit pentru situl tău

Din data de 20 August 2008, Bluemind Software oferă gratuit calculatorul taxei de mediu (poluare, primă înmatriculare) tuturor posesorilor de pagini pe Internet pentru includerea în acestea. Calculatorul a fost dezvoltat cu cele mai noi tehnici (AJAX, elemente WEB 2.0). Deasemenea, Bluemind Software va asigura stocarea scripturilor şi procesarea datelor pe serverul propriu pentru toţi beneficiarii, astfel încât tot ce vor trebui să facă proprietarii de situri va fi doar sa introducă puţin cod in pagină. Calculatorul şi mai multe detalii pot fi găsite la taxademediu.com.

Despre SC Bluemind Software SRL

Bluemind Software funcţionează pe piaţa românească din 2004 şi oferă servicii de dezvoltare software pentru mai multe ramuri ale industriei, în paralel cu dezvoltarea de produse originale proprii. În industria auto, compania vă poate fi cunoscută prin produsul său 3DCar(TM), prezent la SIAB 2007
bogdan@bluemind-software.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-bluemind-software-srl/calculatorul-taxei-de-mediupoluare-oferit-gratuit-pentru-situl-tau