parteneri europeni

S.C. BRIZA MĂRII NEGRE S.R.L. CONTRIBUIE LA DEZVOLTAREA TURISMULUI BALNEAR ÎN STAȚIUNEA EFORIE NORD

Eforie Nord - 23 august 2012

Comunicat tip General in Turism

S.C. BRIZA MĂRII NEGRE S.R.L. a început în data de 26.05.2011 implementarea proiectului „Crearea și dotarea Bazei de tratament, recuperare și balneoterapie „Mirage”, Eforie Nord”, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 – cod SMIS 15111.

Derulat pe o perioadă de 20 de luni, proiectul are o valoare totală de 29.389.306,35 lei, din care 15.912.004,16 lei reprezintă valoare eligibilă nerambursabilă.

Obiectivul general al proiectului este legat de valorificarea resurselor naturale ale stațiunii balneo-climaterice Eforie Nord în scop turistic.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă diversificarea serviciilor turistice pe care le furnizează S.C. BRIZA MĂRII NEGRE S.R.L. prin crearea, dotarea și includerea în circuitul turistic a Bazei de tratament, balneoterapie și recuperare „Mirage”, Eforie Nord.

Începând cu luna februarie 2013 se vor furniza servicii de tratament cu nămol, tratament cu parafină, hidroterapie, gimnastică acvatică şi relaxare, electroterapie, tratamente cu ultrasunete, tratamente cu laser, magnetoterapie, tratamente cu unde scurte, tratamente cu microunde, tratamente cu aerosoli, îngrijiri corporale (masaj de tratament și/sau întreținere, preso- și depresoterapie), kinetoterapie, mișcare controlată, recuperare, gimnastică medicală și fitness medical.

Prin proiect se vor crea   31 de locuri de muncă, din care 22 pentru personal medical specializat în balneologie, kinetoterapie, gimnastică medicală (medici, asistenți medicali, cultură fizico-medicală) și 9 pentru personal necalificat sau cu o calificare minimală (îngrijitor curățenie, băieș).

Complexul balnear „Mirage” va fi format din Baza de tratament, balneoterapie și recuperare „Mirage”, hotelul „Mirage”, clasificat la categoria 3 stele, cu o capacitate de cazare de 142 de locuri și restaurantul hotelului „Mirage”, cu o capacitate maximă de 200 de locuri (interior 150 locuri + terasă 50 locuri).

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Date contact beneficiar: S.C. BRIZA MĂRII NEGRE S.R.L., Str. Mihail Kogălniceanu nr. 31, Eforie Nord, Oraș Eforie, jud. Constanța,

tel./fax: 0241-742.401; e-mail: mirage.bt@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-briza-marii-negre-srl/s-c-briza-marii-negre-s-r-l-contribuie-la-dezvoltarea-turismului-balnear-in-statiunea-eforie-nord