Vesti dulci de sarbatori

BUCURESTI - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Buchete din bomboane de ciocolata

Vesti dulci de sarbatori

Compania care detine franciza Candy Bouquet pentru Romania, B&B CANDY WORLD, isi reia activitatea.

Pentru cei care nu cunosc inca aceste produse este vorba de aranjamente de tip floral, realizate manual, iar noutatea consta în faptul ca buchetul reprezinta o combinatie de „flori” din bomboane si plante artificiale. Pentru realizarea lor se folosesc cele mai bune bomboane de ciocolata, jeleuri si dropsuri din fructe, ambalate într-un mod original, asortate cu accesorii unice şi aranjate cu delicateţe în vase de ceramica, pentru a crea un aranjament floral plin de culoare, gust şi stil. Buchetele Candy reprezinta cea mai delicioasa alternativa fata de flori si, in plus, nu au nevoie de lumina si nu se ofilesc.

Acest concept s-a nascut in Statele Unite unde a avut un succes fulminant. In scurt timp, peste tot in lume s-au deschis francize de acest tip, fiind intotdeauna apreciate de consumatori pentru simplul motiv ca reprezinta un cadou ideal pentru orice ocazie: fie ca este vorba de aniversari, de nunti, botezuri, Craciun, Paste sau evenimente institutionale, aranjamentle Candy Bouquet sunt intotdeauna un dar care starneste zambetul, admiratia, bucuria...

Entrepreneur Magazine, pozitiona Candy Bouquet International ca fiind pe locul 90 in topul primelor 100 de francize si locul 1 in darurile de produse alimentare.

Candy Bouquet se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice avand avantajul de a putea personaliza buchetele din bomboane de ciocolata in functie de solicitarile clientilor.

Aranjamentele Candy Bouquet reprezinta o alternativa delicioasa fata de cadourile obisnuite fiind potrivite pentru orice ocazie speciala. Atunci cand vrei sa impresionezi pentru mult timp pe cineva, fie ca este vorba de partenerii de afaceri sau de cei dragi, Candy Bouquet este cea mai dulce solutie.
Mai multe detalii se gasesc pe site-ul www.candybouquet.ro, e-mail: office@candybouquet.ro, sau la telefon 0741.10.10.02.
Despre SC CANDY WORLD IMPORT EXPORT SRL

www.candybouquet.ro
0741.10.10.02
office@candybouquet.ro