Carl Reh Winery SRL

Carl Reh Winery SRL


Descrierea companiei Carl Reh Winery SRL

Crama „Oprişor“ a companiei Carl Reh Winery România este situată in sud-vestul României, la 15 km de malul Dunării, în comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi, printre dealuri care se rostogolesc în pante domoale, potrivite pentru creşterea viţei-de-vie.

O echipă mixtă de vinificatori (români şi străini) aplică tehnicile cele mai moderne de obţinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea întreagă.
Compania a fost înfiinţată în 1994, de către Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numărul unu de vinuri germane şi totodată cel mai mare importator de vinuri din Germania.

Astăzi, suntem printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România, iar pasiunea pentru calitate a oamenilor care lucrează aici s-a concretizat în mai multe premii şi distincţii obţinute la concursurile interne şi internaţionale de profil.

Pentru a oferi consumatorilor din România cât mai multe modele de calitate, am adus în România vinurile unor producători de talie internaţională precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer

Comunicate Carl Reh Winery SRL :

Vezi toate comunicatele companiei Carl Reh Winery SRL.