Crama Oprisor isi completeaza gamele premium cu noutati

BUCURESTI - 18 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Crama Oprisor a lansat la inceputul lunii martie o serie noua de vinuri, vizand o largire a gamelor pentru segmentul premium. Ele au putu fi degustate la Bucuresti in cadrul targului Good Wine. Gamele Cramei Oprisor au fost completate cu urmatoarele vinuri:

Crama Oprisor isi completeaza gamele premium cu noutati

Caloian Rose, 2010 (sec, Alc: 13% vol.) - Un vin proaspat, aromat, vioi, elegant, placut, un companion indispensabil pentru o dupa amiaza de primavara.

Caloian Zinfandel Alb, 2010 (sec, Alc: 12% vol.) - Un vin exotic nu doar prin unicitate ci mai ales prin complexitatea aromelor si a gustului, cu o structura echilibrata de o aciditate bine integrata, in care aromele de flori de mar si visin se completeaza cu un gust proaspat si sprintar de cirese albe.

La Cetate Miracol Tamaiosa Romaneasca, 2010 (demisec, Alc: 13% vol.) - Primul vin aromat si demisec din gama La Cetate, fin, placut, delicat, cu arome intense de trandafiri si flori de salcam.

Vestitor de Oprisor (Cupola Sanctis - Magnum 1,5L), 2009 (Cupaj: Cabernet / Merlot, sec, Alc: 13,8% vol.).

Toate vinurile noi lansate vor fi disponibile pe piata la inceputul lunii aprilie.

 

Vinurile care stau la baza renumelui companiei Carl Reh sunt recunoscute inca din 1920.

Trei generaţii, obsedate de valorile sădite de fondator, s-au succedat de la mica „societate comercială pentru struguri, must şi vin“ înfiinţată de Carl Reh pe valea Mosel şi până în ziua de azi.

În 1995, Reh-Kendermann a facut în Romania si primul pas pentru extinderea in Europa de Est, prin cumpararea unei crame la Oprisor (Mehedinti) si apoi prin replantarea a 240 de hectare de vita de vie intr-una dintre cele mai bune regiuni viticole din aceasta parte a lumii.

 

Despre Carl Reh Winery SRL

Crama „Oprişor“ a companiei Carl Reh Winery România este situată in sud-vestul României, la 15 km de malul Dunării, în comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi, printre dealuri care se rostogolesc în pante domoale, potrivite pentru creşterea viţei-de-vie. O echipă mixtă de vinificatori (români şi străini) aplică tehnicile cele mai moderne de obţinere a vinurilor, spre deliciul consumatorului din lumea întreagă.Compania a fost înfiinţată în 1994, de către Reh Kendermann - GmbH, Bingen am Rhein, una din cele mai moderne crame din Germania, exportatorul numărul unu de vinuri germane şi totodată cel mai mare importator de vinuri din Germania.Astăzi, suntem printre cei mai importanţi exportatori de vinuri purtând denumirea de origine România, iar pasiunea pentru calitate a oamenilor care lucrează aici s-a concretizat în mai multe premii şi distincţii obţinute la concursurile interne şi internaţionale de profil.Pentru a oferi consumatorilor din România cât mai multe modele de calitate, am adus în România vinurile unor producători de talie internaţională precum Reh Kendermanns, Lindemans, Rosemount, Penfolds sau Beringer