Continenal Hotels isi marcheaza prezenta pe sistemele de navigatie GPS

BUCURESTI - 4 mai 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Continental Hotels, cel mai mare lant hotelier romanesc, prin colaborarea cu ROADvertising, partener al NAVTEQ pentru Austria si Europa Centrala si de Est, isi marcheaza prezenta pe sistemele de navigatie GPS care au la baza harti digitale NAVTEQ, cele mai utilizate harti digitale de navigatie GPS din lume.

Utilizatorii de sisteme de navigatie GPS vor putea gasi toate unitatile hoteliere Continental Hotels precum si unitatile anexe hotelurilor in sectiunea Puncte de Interes a diferitelor dispozitive si aplicatii care au la baza o harta digitala NAVTEQ. Punctele de Interes ale Continental Hotels sunt reprezentate de brand logo-urile lantului hotelier, si anume Grand Hotel Continental, Continental Forum, Continental sau Hello Hotels.

Continental Hotels s-a alaturat astfel unor nume importante din industria hoteliera ca Accor Hotels, Hilton, Carlson Hotels sau Inter Continental Hotels. Numarul de utilizatori de sisteme de navigatie din Europa depaseste cifra de 100 de milioane ceea ce demonstreaza ca nevoia de comunicare pe acest nou canal media, harta digitala, reprezinta o evolutie spre canale media digitale mai eficiente.

Cele mai populare dispozitive care au la baza harti digitale NAVTEQ sunt Nokia, Garmin, Navigon, Samsung sau LG. Hartile digitale NAVTEQ sunt utilizate si de majoritatea producatorilor de autoturisme pentru sistemele de navigatie GPS incorporate. De asemenea o serie de aplicatii importante de navigatie GPS pentru Apple iPhone au la baza harti digitale NAVTEQ. Pe Internet Punctele de Interes ale Continental Hotels sunt reprezentate pe website-urile www.navteq.com sau www.map24.com.

Despre SC Catalina Advertising SRL

Despre Continental Hotels

Lanţul Continental Hotels a fost înfiinţat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii de 3 şi 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Prin relansarea în 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei se adaugă lanţului Continental Hotels şi o proprietate de 5 stele. Oraşele în care lanţul Continental Hotels este prezent sunt Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Arad, Oradea, Târgu Mureş, Suceava, Timişu de Sus, Turnu Severin şi Porţile de Fier, totalizând un număr de 1855 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea şi brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaborează, prin intermediul mărcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial. www.continentalhotels.ro

Despre ROADvertising

Agentia de publicitate ROADvertising este specializata in solutii de comunicare prin canale media digitale. ROADvertising este partener exclusiv al NAVTEQ pentru Austria si tarile Europei Centrale si de Est. Printre clientii ROADvertising se mai numara McDonald’s, Baumax, Farmaciile Dona, Cosmote sau Germanos. Pentru mai multe informatii despre ROADvertising va rugam sa accesati www.roadvertising.ro

ROADvertising
14-22 Bucuresti-Ploiesti, Sector 1, 013693, Bucuresti
Tel: 031 106 52 70
Fax: 031 106 52 71
Mobil: 0744 388 286
office@roadvertising.org