Acer Aspire S7, cel mai subtire ultrabook, este disponibil la ITGalaxy

BUCURESTI - 14 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Retail

Aspire S7 ">Acer Aspire S7 , cel mai subtire ultrabook cu display touch si Windows 8, este in stoc la ITGalaxy .ro si poate fi livrat in termen de 24 de ore, in varianta cu procesor Intel Core i5 sau Intel Core i7.

Acer Aspire S7 - ITGalaxy.ro

Acer Aspire S7 - ITGalaxy.ro

Acer Aspire 7 impresioneaza de la prima vedere datorita design-ului, avand cea mai mica grosime de pe piata pentru un touchscreen, de numai 11.9 mm.

Aspire S7 are o carcasa unibody din aluminiu si dispune de un display touch Full HD cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, care este protejat pe ambele fete de Gorilla Glass 2. Acer este prima companie care foloseste pentru laptopuri acest tip de protectie si cu siguranta au fost extrem de inspirati in alegerea facuta pentru ca display-ul este aproape imposibil de zgariat. Pentru o rezistenţa mai mare, intre carcasa si sticla este inclus un material de amortizare, astfel incat, daca Ultrabook-ul este scapat, socul este absorbit de carcasa si nu de sticla.

Acer Aspire 7 vine cu sistemul de operare Windows 8 Professional, este echipat cu 2 modele de procesor Ivy Bridge Intel Core i5 sau i7 si foloseste SSD-uri in RAID 0 de 128 GB, respectiv 256 GB. Modelul cu procesor i5 poate fi achizitionat cu 6199 Lei, iar cel echipat cu i7 este disponibil la 7199 lei.  ITGalaxy.ro acorda la achizitionarea unui Acer Aspire S7 transport gratuit, geanta pentru laptop si mouse wireless cadou. De asemenea, cumparand acest produs poti beneficia de internet gratuit timp de 12 luni prin campania oferita de Microsoft Romania.

 Ultrabook-ul Aspire 7 este incredibil, se misca cu o viteza foarte mare si touch-ul functioneaza perfect. Datorita unei tehnologii inovatoare numita Acer Green Instant On, acesta buteaza si porneste extrem de rapid - in aproximativ 3 secunde de la pornire.

In plus, ambele variante de notebook vin cu tehnologii precum: AcerCloud - care ofera acces la datele din ultrabook de pe smartphone, tablet PC si Acer Always Connect, ce permite sa va conectati si sa folositi datele pe mai multe dispozitive, chiar si modul sleep.

Aces Aspire S7 are o baterie Li-Polymer care ofera o autonomie de 6 ore, insa puteti dubla durata de viata pana la 12 ore prin folosirea unei baterii complementare.

Despre Cobra Media Srl

Cobra Media Srl este o firma infintata in 2004 si a activat pe zona IT&C in special business to business avand in portofoliul sau clienti de renume international. Compania a infintat magazinul online www.itgalaxy.ro inca din 2007 la cererea clientilor sai si in acest moment magazinul afiseaza peste 10.000 de produse din gama IT&C. ITGalaxy este partener oficial al majoritatii producatorilor si vinde produse originale cu garantie de la producator, avand termen de livrare al produselor de maxim 24 ore.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-cobra-media-srl/acer-aspire-s7-cel-mai-subtire-ultrabook-este-disponibil-la-itgalaxy