De Sarbatori ITGalaxy.ro te asteapta cu reduceri de pana la 60%

BUCURESTI - 13 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Pentru ca trebuie sa fii in pas cu tehnologia, de sarbatori , magazinul online ITGalaxy .ro vine in intampinarea pasionatilor de IT cu o multime de cadouri, pachete surpriza si reduceri de pana la 60% pentru o gama variata de produse.

ITGalaxy magazin IT

ITGalaxy magazin IT

 Dorim sa ne ajutam clientii sa aleaga cadoul potrivit pentru Craciun si sa-i scutim de cautarile, stresul si aglomeratia care se produc in apropierea Craciunului. Astfel, am creat o categorie speciala de Craciun unde clientii pot gasi atat produse aflate in promotie cat si pachete de produse, care noi credem ca sunt ideale, pentru a fi oferite cadou 

Adrian Iarca, director General

Dorim sa ne ajutam clientii sa aleaga cadoul potrivit pentru Craciun si sa-i scutim de cautarile, stresul si aglomeratia care se produc in apropierea Craciunului. Astfel, am creat o categorie speciala de Craciun unde clientii pot gasi atat produse aflate in promotie cat si pachete de produse, care noi credem ca sunt ideale, pentru a fi oferite cadou” a declarat dl Adrian Iarca, director general.

Printre promotiile si cadourile pe care le poti gasi la aparate foto si camera video, sisteme PC si componente, laptopuri, tablete, telefoane etc si poti beneficia de cadouri  oferite la achizitionarea produselor cum ar fi genti de laptop, mouse, jocuri, gamepad, carduri memorie, suporturi pentru tablete plus multe alte surprize.

 Pentru a fi sigur ca le oferi celor dragi cadoul dorit, ITGalaxy iti acorda posibilitatea achizitionarii de produse in 5 rate fixe, cu 0% dobanda, prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank sau poti utiliza Card Avantaj prin intermediul caruia ai termen de gratie 45 zile.

Despre Cobra Media Srl

Cobra Media Srl este o firma infintata in 2004 si a activat pe zona IT&C in special business to business avand in portofoliul sau clienti de renume international. Compania a infintat magazinul online www.itgalaxy.ro inca din 2007 la cererea clientilor sai si in acest moment magazinul afiseaza peste 10.000 de produse din gama IT&C. ITGalaxy este partener oficial al majoritatii producatorilor si vinde produse originale cu garantie de la producator, avand termen de livrare al produselor de maxim 24 ore.

Despre SC COBRA MEDIA SRL

Cobra Media Srl este o firma infintata in 2004 si a activat pe zona IT&C in special business to business avand in portofoliul sau clienti de renume international. Compania a infintat magazinul online www.itgalaxy.ro inca din 2007 la cererea clientilor sai si in acest moment magazinul afiseaza peste 10.000 de produse din gama IT&C. ITGalaxy este partener oficial al majoritatii producatorilor si vinde produse originale cu garantie de la producator cu termen de livrare al produselor de maxim 24 ore