Bistro Puerto Cafe isi deschide portile in aceasta toamna in haine noi

BUCURESTI - 14 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

Bistro Puerto Cafe se reinventeaza , va asteapa cu o noua infatisare si meniul imbogatit, fiind locul ideal pentru orice eveniment.

Bistro Puerto Cafe

Bistro Puerto Cafe

Bistro Puerto Cafe imbraca haine noi din aceasta toamna, decorul nou si meniul variat fac din locatia din zona Alba Iulia, locul ideal pentru orice gen de intalnire.Este locul unde poti incerca cele mai noi si interesante preparate pe baza de cafea , unde bucataria cu specific international poate satisface toate gusturile, iar preparatele pe baza de alcool aduc un plus de rafinament acestei locatii.

Bistro Puerto Cafe va pune la dispozitie o locatie structurata pe doua nivele, cu o capacitate de 60 de locuri in interior si o terasa dubla pe timp de vara, cu o capacitate de 40 de locuri.

Muzica ambientala , decorul si personalul foarte bine pregatit , fac din Bistro Puerto Cafe locatia unde se poate lua micul dejun , pranzul dar si cina alaturi de cei dragi.

In fiecare zi de luni pana vineri incepand cu orele 9-24,iar sambata si duminica de la orele 10-24,Bistro Puerto Cafe isi asteapta clientii.

Despre SC Coffee Place SRL