COGNITROM lansează un program ONLINE de terapie pentru BURNOUT

Cluj-Napoca - 3 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

COGNITROM anunță lansarea unui program ONLINE de evaluare și terapie pentru reducerea BURNOUT -ului. Evenimentul de lansare va avea loc Joi, 4 Martie 2021, la ora 18.00 și va fi transmis live pe Facebook și Youtube. Statistic, 1 din 3 oameni activi profesional dezvoltă burnout. În acest context, facilitarea accesului la un program online de terapie constituie o prioritate pentru toate domeniile.

Lansare program online pentru burnout - Cognitrom

Lansare program online pentru burnout - Cognitrom

COGNITROM anunță lansarea unui program ONLINE de evaluare și terapie pentru reducerea BURNOUT-ului. Evenimentul de lansare a noului program de burnout va avea loc Joi, 4 Martie 2021, la ora 18:00 și va fi transmis live prin intermediul platformelor de streaming Facebook și Youtube. La eveniment sunt invitați să participe, în mod gratuit, specialiști din domeniul psihologiei (psihologie clinică, psihoterapie și psihologia sănătății) și al resurselor umane, cât și publicul larg.

Evenimentiul de lansare: Facebook Live @Cognitrom:
https://www.facebook.com/events/1404852806534013

Burnoutul este definit de către Organizația Mondială a Sănătății ca fiind un "rezultat al gestionarii ineficiente a stresului cronic de la locul de muncă" și implică 3 dimensiuni esențiale, care se dezvoltă treptat: (1) epuizare, (2) distanțare mintală, atitudine negativă; și (3) eficiență profesională redusă. Statistic, 1 din 3 oameni activi profesional dezvoltă burnout.

Programul elaborat de către echipa Cognitrom condusă de către Prof. Dr. Mircea Miclea , este livrat online, prin intermediul clinicii Depreter (www.depreter.ro).

Programul permite:
- evaluarea rapidă și monitorizarea burnout-ului;
- optimizarea muncii și a mediului organizațional pentru a reduce burnout-ul;
- dezvoltarea rezilienței;
- dezvoltarea personală;
- prevenirea recidivei în burnout.

Sindromul burnout poate fi abordat cu succes prin intervenție psihologică, strategii de psihoterapie cognitiv-comportamentală și măsuri de optimizare a mediului organizațional. Companiile și instituțiile care vor reuși să dezvolte o strategie eficientă de reducere a burnoutului vor avea avantaje mari în raport cu alți competitori: angajați sănătoși și mulțumiți, care vor produce mai mult, vor oferi servicii mai bune clienților, vor avea o loialitate mai mare față de organizație și vor absenta mai puțin.

Despre COGNITROM SRL

Cognitrom este o unitate de cercetare-dezvoltare, acreditată de Autoritatea Naţională de Cercetare Ştiinţifică (ANCS) conform legii 324/2003 şi H.G. nr. 551/2007, Decizie nr. 9688/30.06.2008.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-cognitrom-srl/cognitrom-lanseaza-un-program-online-de-terapie-pentru-burnout