Screening și module gratuite pentru anxietate și depresie

Cluj-Napoca - 16 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social

Ca expresie a responsabilității sociale, echipa COGNITROM, condusă de prof. Mircea Miclea, oferă screening și module gratuite de psihoeducație pentru anxietate și depresie prin două soluții online validate științific: PAXONLINE și DEPRETER.

Ajutor online pentru anxietate si depresie

Ajutor online pentru anxietate si depresie

O echipă de la COGNITROM condusă de prof. Mircea Miclea a creat două soluții online pentru evaluare și psihoterapie a anxietății (PAXONLINE.net) și depresiei (DEPRETER.ro). Soluțiile create au fost validate științific prin studii clinice controlate (ex. studiu in Journal of Anxiety Disorders). Platformele online sunt deservite de peste 300 de specialiști, licențiați în psihoterapie.

În actualele condiții, ca expresie a responsabilității sociale, COGNITROM pune la dispoziție gratuit teste de screening și module de psihoeducație pentru anxietate și depresie, care pot fi utilizate în regim self-help.

Atât screening-ul, cât și modulele de psihoeducație pot fi accesate prin crearea unui cont gratuit pe PAXONLINE.net (pentru anxietate) sau DEPRETER.ro (pentru depresie).

Despre COGNITROM SRL

Cognitrom este o unitate de cercetare-dezvoltare, acreditată de Autoritatea Naţională de Cercetare Ştiinţifică (ANCS) conform legii 324/2003 şi H.G. nr. 551/2007, Decizie nr. 9688/30.06.2008.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-cognitrom-srl/screening-si-module-gratuite-pentru-anxietate-si-depresie