COILPROFIL se ocupa de formarea si dezvoltarea profesionala a montatorilor

Ceptura - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Pe 29 mai 2008, divizia locala a companiei belgiene COILPROFIL – important producator European in domeniul profilarii produselor metalice a organizat la sediul din Ceptura, judetul Prahova cursul de montaj pentru tigla metalica “METIGLA” marca inregistrata a companiei.

O problema reala cu care se confrunta piata constructiilor in prezent este lipsa fortei de munca specializate. Formarea si dezvoltarea profesionala a montatorilor este foarte importanta pentru Compania COILPROFIL. Pe o piata concurentiala aflata in continua extindere, conteaza foarte mult calitatea serviciilor si produselor oferite.
La acest curs au fost invitati sa participe angajatii a 40 de societati de constructii din toata tara.
Prin oferirea acestui curs de montaj dealerilor sai, COILPROFIL doreste sa contribuie la imbunatatirea calitatii serviciilor si la incurajarea competitivitatii pe piata de profil.
Zilnic observam multe case frumoase cu acoperisuri montate defectuos, inestetic, chiar daca materialele sunt de buna calitate. Participantii au beneficiat de un curs teoretic, le-au fost prezentate practic etapele corecte si au avut ocazia sa vizualizeze erori grave de montaj si solutiile pentru acestea.
Acest prim curs de montaj organizat de COILPROFIL reprezinta un punct de plecare si urmareste sa devina o preocupare constanta a companiei.