7 dintre cele mai mari avantaje ale Microsoft 365

BUCURESTI - 11 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Implementarea Microsoft 365 poate aduce multe avantaje oricărei organizații. Veți folosi ceva cu care sunteți deja familiarizați și oricine folosește Microsoft 365 poate lucra de oriunde are conexiune la internet. Acestea însă nu sunt toate beneficiile. Cele mai mari 7 avantaje ale Microsoft 365 includ:

1.       Utilizatorii pot lucra de oriunde

Atâta timp cât aveți o conexiune la internet funcțională, dvs. și forța de muncă veți avea capacitatea de a lucra de oriunde. Deoarece este în întregime bazat pe cloud, puteți accesa e-mailuri, fișiere și programe Office din orice locație de pe orice dispozitiv. Acest lucru este util mai ales pentru companiile care au angajați la distanță, care au sediul în mai multe locații sau s-ar putea chiar să aveți angajați care trebuie să călătorească des și să aibă nevoie de acces la date.

Deoarece software-ul rulează într-un centru de date Microsoft, tot ce este necesar este conectarea la internet și accesul este ușor. Acest lucru vă poate ajuta afacerea, deoarece poate crește drastic productivitatea. Fără aceasta, dvs. și angajații puteți accesa fișiere numai atunci când sunteți la fața locului și nu puteți face nimic altceva până nu vă întoarceți la birouri.

2. Securitate si fiabilitate sporite

O concepție greșită obișnuită despre cloud este că nu este sigur. Cu abonamentele Microsoft 365, Microsoft își asumă toată responsabilitatea pentru securitate și fiabilitate. Stocarea tuturor datelor dvs. în cloud cu Microsoft 365 elimină costul achiziționării de hardware scump împreună cu salariile pentru personalul cu normă întreagă care operează serverele. Cloud-ul este mai ecologic, iar recuperarea în caz de dezastru are loc prin includerea sistemelor de rezervă în cazul în care datele sunt corupte - împreună cu alte beneficii.

Acest lucru vă eliberează echipa IT pentru a-și folosi timpul prețios în altă parte, cum ar fi să ajutați utilizatorii să profite la maximum de software-ul de întreprindere. Microsoft 365 are o mulțime de caracteristici de securitate încorporate - în funcție de planul ales - care vor păstra datele companiei dvs. în siguranță, trei dintre cele mai mari caracteristici de siguranță includ:

E-mail criptat: împiedicând pe oricine altul decât destinatarul vizat să vă citească e-mailurile.

Prevenirea pierderii de date: politica Microsoft de prevenire a pierderii de date vă permite să identificați, să monitorizați și să protejați informațiile sensibile de la părăsirea organizației dvs.

Managementul dispozitivelor mobile: o caracteristică care permite echipei IT să controleze Office pe dispozitivele mobile ale angajaților dvs. pentru a proteja informațiile companiei. Dacă cineva își pierde dispozitivul sau acesta este furat, puteți șterge toate datele fără a fi nevoie să utilizați dispozitivul pierdut sau furat pentru a șterge datele.

Analiza avansată a amenințărilor: această caracteristică unică analizează sistemele pentru a detecta și avertiza utilizatorii cu privire la comportament suspect în rețea. Scanează e-mailurile în timp ce ajung în căsuțele de e-mail pentru a găsi link-uri și atașamente rău intenționate și, dacă există ceva periculos, se împiedică să intre. În timp ce e-mailul va apărea în continuare, apare un mesaj care explică de ce atașamentul nu este acolo. Aceasta este o modalitate de a elimina eroarea umană.

Și acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de securitate. Există protecție online Exchange, gestionarea amenințărilor și autentificare multi-factori plus multe altele pentru a vă asigura că Microsoft 365 vă menține organizația în siguranță non-stop:

Protecție Exchange online: oferă securitate și fiabilitate avansate împotriva spamului și malware-ului pentru a proteja informațiile și accesul la e-mail.

Gestionarea amenințărilor: monitorizarea securității pentru a preveni sau detecta orice manipulare a datelor. Există echipe dedicate de gestionare a amenințărilor pentru a anticipa și preveni accesul rău intenționat.

Autentificare cu mai mulți factori: autentificarea cu mai mulți factori protejează accesul la date sensibile, cum ar fi utilizarea unui telefon pentru a accesa datele ca dispozitiv secundar pentru securitate suplimentară.

Desigur, nu spunem că Microsoft 365 este perfect. Deoarece fiecare organizație este diferită, toate funcțiile ar putea să nu beneficieze afacerea dvs. sau planurile ar putea să prezinte ceva de care nu aveți nevoie.

3. Plata prin abonament este disponibilă

Microsoft 365 este un serviciu bazat pe abonament. Acest lucru înseamnă că organizația dvs. va plăti o taxă lunară redusă pentru fiecare utilizator, spre deosebire de a scoate o sumă imensă din buget și de a plăti o sumă forfetară mare în avans, așa cum este cazul pachetelor obișnuite Microsoft Office. Acesta este un beneficiu imens, deoarece poate fi util din perspectiva fluxului de numerar, deoarece planurile sunt de obicei plătite de la o lună la alta sau anual și permite echipei de finanțare să planifice un buget mult mai ușor. De asemenea, vă permite să dezactivați ceea ce nu utilizați pentru a economisi organizația și mai mulți bani. Această caracteristică poate fi, de asemenea, benefică pentru organizația dvs., deoarece permite scalabilitate - în sus sau în jos.

4. Echipele și utilizatorii pot colabora cu ușurință

În majoritatea organizațiilor, lucrul în echipe este modul în care funcționează afacerea. Dacă acesta este cazul în organizația dvs., atunci veți aprecia caracteristicile de colaborare ale Microsoft 365. Oricine are nevoie să contribuie sau să editeze un anumit document, foaie de calcul, prezentare sau orice altceva poate lucra pe aceeași versiune pe care un utilizator a creat-o și să primească modificările în timp real.

Acest lucru elimină utilizarea mai multor versiuni care trebuie combinate și nimeni nu știe care este cea mai recentă versiune actualizată și ce document trebuie modificat. A afla care este documentul corect încetinește oamenii. Acest lucru le dăunează productivității. În schimb, Microsoft 365 oferă posibilitatea de a partaja acces direct la fișiere, mai degrabă decât de a le trimite ca atașamente.

5. Veți primi acces la cele mai recente programe

Vă amintiți acele zile în care Microsoft a lansat noi versiuni de Office și a trebuit să plătiți pentru a trece la cele mai recente versiuni? Acele zile sunt în trecut. Cu Microsoft 365, organizațiile pot beneficia de a avea întotdeauna cele mai recente versiuni de Office fără costuri suplimentare.

Cele mai recente versiuni sunt întotdeauna disponibile ca parte a abonamentului dvs. Microsoft 365. Aceasta înseamnă că nu trebuie să mergeți la fiecare computer în parte, dezinstalând versiuni vechi și înlocuindu-le cu cele noi.

6. Puteți lucra cu ceea ce știți deja

Nu pretindem că Microsoft lansează întotdeauna software perfect de utilizat. Organizațiile și utilizatorii nu vor să renunțe la programele cu care se simt confortabil și se adaptează la schimbările constante. Microsoft a realizat acest lucru. Chiar dacă noile versiuni și programe fac parte din Microsoft 365, utilizatorii pot experimenta programele perfect fără a renunța la ceea ce sunt obișnuiți.

Aceasta înseamnă că echipa dvs. IT nu va trebui să instruiască utilizatorii despre modul de utilizare a software-ului ori de câte ori este lansat ceva nou, ceea ce le economisește timpul. Acest lucru menține productivitatea crescută și menține forța de muncă fericită că nu se așteaptă întotdeauna să învețe ceva nou și să poată opera cu programe cu care au fost obișnuiți de ani de zile - dar cu funcții suplimentare.

7. Planuri personalizate Microsoft 365

Microsoft 365 oferă planuri personalizate astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri pentru a vă mulțumi cu un anumit plan. În timp ce alte suite de productivitate bazate pe cloud oferă trei planuri, de exemplu, Microsoft 365 are planuri pentru a satisface companiile de toate dimensiunile. Nu este o abordare unică și nu toată lumea dintr-o organizație va avea nevoie de aceleași caracteristici.

Microsoft 365 oferă pachete personalizate în care organizațiile pot combina planurile. Deci, nu trebuie să plătiți pentru ceea ce nu aveți nevoie, lucru pe care echipa dvs. financiară îl va iubi. Dacă un anumit departament nu are nevoie de un program pe care o altă echipă l-ar putea, atunci acesta poate fi scos dintr-un plan pentru a economisi costuri. În acest fel, banii valoroși nu sunt irosiți în domenii în care nu sunt necesari și pot fi investiți în altă parte.

Servicii cloud

Commando oferă întreaga gamă de servicii cloud pentru a permite organizațiilor să profite de suita completă de colaborare de la Microsoft, inclusiv Microsoft 365. În calitate de partener certificat Microsoft avem abilitățile, experiența și seturile de instrumente pentru a asigura o tranziție lină către aceste tehnologii de top la nivel mondial în cloud de încredere Microsoft.

Despre SC COMMANDO TECHNOLOGY SOLUTIONS SRL

Misiunea noastră este de a ajuta întreprinderile să se pregătească pentru cloud, să migreze fără probleme și să obțină cât mai mult din investițiile lor. Portofoliul nostru de servicii include planificarea, instruirea, migrarea și gestionarea completă sau asistată a proiectului, care vă permite echipa dvs. și vă ajută să faceți economii de timp și de costuri.