Apartamente la cheie in Baneasa - NORTH LANE RESIDENCE

BUCURESTI - 7 iulie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Partea de nord a Bucurestiului a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare rapida, devenind astfel preferata bucurestenilor. Aceasta preferinta se datoreaza si pentru ca zona se afla aproape de lacuri si paduri oferindu-le locuitorilor o oaza de liniste, si totodata se ajunge foarte usor in central capitalei.

Complexul North Lane este situat într-o zona rezidentiala aflata în continua expansiune si în vecinatatea celui mai important centru expozitional din Bucuresti – Romexpo, dar si in imediata apropiere a centrului comercial Baneasa.

North Lane Residence raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra pentru standarde de viata ridicate. Rafinamentul finisajelor, calitatea deosebita a serviciilor si facilitatilor oferite, splendida vedere catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita transforma acest complex rezidential in solutia ideala pentru persoanele moderne, care doresc sa beneficieze din plin de avantajele orasului, dar si de posibilitatea de a evada, oricand doresc, din atmosfera specifica unei metropole.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest complex din Baneasa, cat si pentru a viziona apartamentele disponibile ne puteti vizita la sediul nostru din B-dul Apicultorilor, nr 10, sector 1, Bucuresti.

Si pentru a veni in sprijinul clientilor nostri avem preturi promotionale pentru cel de-al treilea imobil al complexului, imobil ce are ca termen de finalizare luna august 2010. Astfel aici puteti achizitiona garsoniere de la 49.000 EUR, apartamente de 2 camere de la 55.800 EUR, iar apartamentele de 3 camere au pretul de pornire de 97.000 EUR.

Despre SC CONLUX DEVELOPMENT SRL

North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Proiectul se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa, intr-o zona complet noua, din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea NetCity-telecomunicatii, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase etc.).
Bd. Apicultorilor, nr. 10-12, sector 1, Bucuresti.
Telefon fix: 031.620.83.55
Mobil: 0724.200.001
Email: office@north-lane.ro
office@north-lane.ro