North Lane Residence - Apartamentele sunt gata! Ce mai astepti?

BUCURESTI - 29 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Constructii

North Lane Residence este un ansamblu format din doua cladiri cu regim de inaltime 2S+P+6E. Cele doua blocuri sunt compuse din apartamente cu 2, 3 si 4 camere. La etajele 6, sunt amplasate apartamentele Penthouse, iar la parter sunt apartamente cu gradina.

North Lane Residence este situat in partea de nord a capitalei, in zona Baneasa. Proiectul se bucura de o pozitie privilegiata, fiind amplasat intre Lacul Grivita si Padurea Baneasa, intr-o zona complet noua, din punct de vedere al infrastructurii (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea NetCity-telecomunicatii, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase etc.).

Sos. Gh. I. Sisesti, una dintre cele mai noi zone ale capitalei are o infrastructura complet definita, astfel incat nu vei fi deranjat de dezvoltarea altor constructii in zona. Terasele si balcoanele generoase ale apartamentelor iti vor oferi privelisti deosebite catre Padurea Baneasa si catre Lacul Grivita iar la 5 minute, ai acces direct catre cea mai noua zona comerciala a orasului ( Baneasa Shopping City si Centru Comercial FEERIA).

De ce sa alegeti North Lane Residence?

Pentru ca va oferim posibilitatea de a locui intr-o zona linistita dar totusi aproape de centrul modern al capitalei, infrastructura este complet noua (canalizare, alimentare cu apa, retea gaze, retea NetCity-telecomunicatii, iluminat stradal etc.), finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne iar facilitatile oferite (club privat, piscina interioara, sala fitness, sauna, spatii servicii etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.
Pentru ca stim ca timpul dvs. este pretios , va punem la dispozitie urmatoarele facilitati, situate chiar in incinta ansamblului: piscine, sala fitness, sauna, spatii servicii (coafor, curatatorie, etc.), minimarket.

Calitatea superioara a constructiei este data de:
•Structura cladirii este de calitate superioara, pe cadre de beton, cu radier general;
•Hidroizolatii traditionale pentru terase si balcoane si verticale pentru peretii subsolurilor.
•Balcoanele si terasele sunt prevazute cu scurgeri direct in canalizare;
•Compartimentarile interioare sunt exclusiv din BCA si sunt tencuite (nu sunt din gips-carton);
•Rampele de acces in parcarea subterana sunt moderne, avand degivrare;
•Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati: curent electric, apa, gaze (centrala termica proprie cu contor de gaze montat in exterior);
•Design exterior modern cu placaj ceramic combinat cu tencuiala acrílica;
•Glafurile exterioare sunt HELOPAL;
•Instalatiile de incalzire si alimentare cu apa sunt din cupru (nu sunt din pexal sau polipropilena);
•Instalatia electrica este realizata prin teava, pardoseala;
•Aparatele de aer conditionat sunt instalate cu scurgerea condensului direct in canalizare;

Acceptam modalitati de plata flexibila, programul 'Prima Casa' sau rate direct de la dezvoltator (avans minim 20% si rate pe maxim 7 ani).

Despre SC CONLUX DEVELOPMENT SRL

Bd. Apicultorilor, nr. 10-12, sector 1, BucurestiTelefon fix: 031.620.83.55
Mobil: 0724.200.001
Email: office@north-lane.ro