Chip Tuning si Diagnoza Profesionala

Ploiesti - 29 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

AutoCover isi propune sa promoveze un altfel de Garaj Auto , unul diferit de cele obisnuite prezente pe piata auto, atat prin designul inedit cat si prin serviciile specializate de diagnoza profesionala, chiptuning, service complet auto-moto.

Multe garaje spun ca fac diagnoza insa, in cel mai fericit caz, ei fac o citire de coduri generale pentru grupul motopropulsor. Diganoza profesionala inseamna folosirea unor softuri profesionale de diagnoza si interpretarea rezultatelor de catre ingineri auto, in scopul aflarii cauzei exacte ce produce defectiunea. Pe piata veti intalni multi IT-isti care cred ca stapanesc acest domeniu cat si domeniul chip tuningului. Nimic mai gresit, iar sfatul nostru este sa nu apelati decat la Ingineri cu specializare in Autovehicule Rutiere. Nu va lasati pacaliti de asa-zisii tehnicieni care nu au pregatirea necesara. Este adevarat ca autovehiculele din ziua de azi sunt tot mai computerizate si mai complexe din punct de vedere electronic, insa motivul principal al acestei evolutii este reducerea emisiilor poluante si a cosumului pentru atingerea standardelor impuse.

AutoCover este un service Auto-Moto care introduce acest serviciu de chip tuning ca o noutate in Prahova, gama de masini carora se adreseaza fiind foarte larga. Se poate face un test inainte si dupa chip tuning pentru a se evidentia cresterea de putere (cuplu), sau reducerea consumului. Deasemenea ca si noutate este service-ul specializat moto.

Chip tuning-ECU Remapping, crestere putere, reducere consum, preturi incepand de la 100 euro, garantie 1 an

Diagnoza Auto (powertrain) 45 Ron

Servicii complete Service Auto

Servicii Complete Service Moto

Taguri: automotoservicechip tuningdiagnoza