Daruieste Cadouri Magice cu suflet de Craciun!

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Craciunul acestui an merita intampinat cu cadouri a caror magie este desprinsa din suflet pentru a fi oferita persoanelor pe care le apreciem cel mai mult, ale caror eforturi conteaza, a caror contributie este decisiva si a caror daruire ne sustine zi de zi. Rasfatati-i cu 'bunatati' pe cei dragi cu 'vis', 'amurg' si 'rafinament de iarna','ingeri in zapada' si 'parfum de clestar'.

Cadourile Magice sunt create pentru a celebra viata, frumusetea ei si miracolul de a darui. Sunt create manual, avand in suflet emotia celui ce le va primi. Fiecare cadou magic este unic, are un nume al lui, care ii da personalitate proprie si s-a nascut pentru a aduce o anumita stare celor ce se vor bucura de el: 'Armonie', 'Stralucire si poveste', 'Craciun in pas de dans'.
Colectia de Cadouri Magice pentru Craciun 2008, aduce 'daruri pretioase', noi, stralucitoare si bogate incarcate de bijuterii, servicii pentru ceai din portelan pictat manual, vinuri si cozonaci deliciosi, ceaiuri pentru cunoscatori cu arome apetisante, braduti impodobiti, pentru doamne, domni, copii, tineri, cupluri, familie, prieteni si colegi.
Cadourile exclusiv create pentru persoanele importante din mediul de afaceri - clienti, parteneri, furnizori, colaboratori, angajati - pot fi personalizate prin concept original, continut, culoare, sculptarea, pictarea sau turnarea siglei pe obiecte si prin cutii aparte de cadouri, care sa va reprezinte personalitatea si sa va respecte imaginea. Oferiti-le celorlati experienta de 'Sarbatori imbelsugate', 'Merry Christmas' si 'Buon Natale'!
Ca sursa de inspiratie pentru creativitatea personala, Colectiile Speciale de felicitari, globuri din sticla, ceramica, portelan si icoane pictate manual, aranjamentele naturale din brad, decorate pentru Craciun si unicatele din sticla cu metal aplicat conform unui design Unicat, va stau la dispozitie pentru a crea Propriile Cadouri Magice!
Clientii primesc si ei Cadouri Magice: reduceri generoase in functie de valoarea cadourilor comandate si transportul gratuit al cadourilor la sediul firmei (in Bucuresti).
Accesati www.cadourimagice.ro si alegeti sau creati alaturi de noi ceea ce va inspira. 'Sarbatoriti cu pasiune', 'Craciunite, lumina si ingerasi', lasandu-i pe cei dragi cu 'credinta nemarginita' ca va fi bine si frumos, implinind astfel Miracolului de a Darui!

Despre SC CREACTIV CO SRL

Promisiunea Cadouri Magice este: crestere, extindere, putere, eficienta, calitate de exceptie! O implinim la www.cadourimagice.ro atat prin tot mai elaborata varietate a modelelor de cadouri decorate manual si ambalate personalizat, cat ┼či prin servicii de consultanta dedicate si servicii de curierat rapid. Beneficiind de talentul si de ideile originale ale creatorului, alegerea cadoului desavarsit, ambalat cu gust si oferit la timp, aduce usurinta si placere in a oferi bucurie celor dragi.

Invitati-ne in lumea voastra pentru a va aduce spiritul sarbatorilor prin Cadouri Magice!
Ana-Maria Alexandru
Director Creatie
Cadouri Magice
0788424805
0746151659
daruieste@cadourimagice.ro
www.cadourimagice.ro
daruieste@cadourimagice.ro