Baterii bucatarie de calitate pentru baterii elegante | Baterii spalator Grohe Germania

BUCURESTI - 12 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Internet

Bucataria este incaperea in care iti petreci marea majoritate a timpului. Aici iti incepi ziua cu o cafea tare, aici pregatesti mancarea si tot aici iti inviti prietenii la o discutie relaxata. Prin urmare, bucataria trebuie sa iti ofere toate conditiile pentru ca tu sa iti desfasori activitatea cat mai usor. Alege baterii bucatarie Grohe , cu design minimalist, pentru a crea un decor elegant si ultramodern. Modelele de baterii spalator Grohe pot crea un aspect desavarsit in bucatarie.

Bateriile Grohe au un design placut si sunt destinate bucatariilor utilizate intens. Datorita calitatii lor, aceste baterii rezista in timp, fara sa-si piarda stralucirea. Bateriile de bucatarie sau spalator se numara printre cele mai utilizate obiecte din casa, de aceea, atunci cand te decizi sa schimbi vechea baterie, este bine sa ai in vedere un produs de cea mai buna calitate, care sa merite toti banii. Calitatea superioara, designul minimalist si functionalitatea optima au un singur nume: Grohe. Bateriile de bucatarie Groherespecta cele mai inalte standarde tehnice si sunt proiectate pentru ca tu sa beneficiezi de tot confortul necesar in bucatarie. Detaliile sunt cele care fac diferenta intre o bucatarie banala si una cu adevarat deosebita. Iti prezentam doua modele de baterii bucatarie cu design minimalist care vor schimba radical aspectul bucatariei tale.

Baterii monocomanda pentru bucatarie Concetto Grohe

Cu un design minimalist si ultramodern, modelele de baterii pentru bucatarie cu monocomanda Concetto-Grohe se remarca prin forma cilindrica si manerul cu corp simplu. Bateria monocomanda iti permite sa pornesti si sa opresti apa cu o singura atingere. Modelele de baterii bucatarie Grohe sunt ideale pentru un blat de bucatarie in nuante metalice ori un blat in tonuri de gri inchis si negru.

Baterii bucatarie Grohe cu dus retractabil

Modelele de baterii de bucatarie Grohe cu dus retractabil ofera un aspect elegant si modern bucatariei. Alege si tu un astfel de model daca iti doresti sa te bucuri de functionalitatea robinetului din bucatarie.

Baterii de bucatarie Grohe

Prin intermediul magazinului online baterii-bucatarie.ro, Grohe iti pune la dispozitie o gama variata de baterii de bucatarie. Fiecare baterie se remarca printr-un design propriu si se pliaza perfect pe stilul oricarei bucatarii. Bateriile Grohe pentru bucatarie beneficiaza de o garantie de 5 ani.

Despre Grohe-BATERII-LUX.ro

Grohe prin BATERII-LUX.ro ofera gama completa de baterii de baie, baterii de bucatarie, seturi de dus marca Grohe.