Cadouri de lux Grohe | 15 pare de dus New Tempesta www.baterii-lux.ro

BUCURESTI - 13 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Internet

HO HO HO!
Anul acesta Grohe te alege pe tine!
Participa la concurs si bucura-te de Craciun!
Una dintre cele 15 pare de dus Grohe New Tempesta cu 4 tipuri de jet poate fi sub bradul tau.

HO HO HO! Anul acesta Grohe te alege pe tine! Participa la concurs si bucura-te de Craciun! Una dintre cele 15 pare de dus Grohe New Tempesta cu 4 tipuri de jet poate fi sub bradul tau. Ce trebuie sa faci:

Gaseste produsul castigator ( produsul marcat cu fundita rosie ) in site-ul www. baterii-lux.ro , bazeaza-te si pe indiciile zilnice si trimite link-ul produsului  la concurs-grohe@baterii-lux.ro .Poti castiga prin tragere la sorti una din parele de dus Grohe.

Te asteptam pe Facebook sa devii prietenul nostru, sa distribui pagina de concurs, si daca iti place, evident un Premii acordate: 15 premii a cate o para de dus Grohe New Tempesta cu 4 tipuri de jet.

Termeni si conditii: Perioada desfasurare concurs: 08.12.2012 - 31.12.2012. Tragerea la sorti si expedierea premiilor se va face in perioada: 07.01.2013 - 30.01.2013. Premiile vor ajunge la castigatori prin curier rapid. Plata transportului se va face de catre castigator la primirea premiului. Mailurile trimise trebuie sa contina link-ul produsului cautat si datele de contact ( nume,adresa livrare,numar telefon).

Despre Grohe-BATERII-LUX.ro

Grohe prin BATERII-LUX.ro ofera gama completa de baterii de baie, baterii de bucatarie, seturi de dus marca Grohe.