Arhitectura moderna pentru case ecologice si economice

BUCURESTI - 30 august 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Tehnologie

Arhitectura moderna implica nu doar un design exterior si interior non-conformist dar si o reconsiderare a relatiei imobilelor noi cu mediul inconjurator, materiale de constructie care nu emana in timp substante toxice si nu necesita un proces complicat de intretinere, izolatie termica si fonica performanta dar si flexibilitate si nu in ultimul rand costuri convenabile.

Daca optati pentru o casa ecologica, din lemn si alte materiale de constructie reciclabile, precum sticla sau piatra naturala, veti obtine la final un imobil ce armonizeaza cu mediul, cu un coeficient de inertie termica foarte bun, o locuinta sanatoasa si confortabila.

Constructiile pe structura de lemn ofera avantajul flexibilitatii materialului folosit, lemnul permitand optarea pentru orice tip de arhitectura. Locuintele construite pe structura din lemn sunt economice atat datorita izolatiei termice performante dar si prin rapiditatea si usurinta cu care pot fi construite.

De obicei, se opteaza pentru constructii din lemn masiv in cazul cabanelor sau caselor mici de vacanta, cu o arhitectura minimalista si solutii de optimizare a spatiului construit si foarte bine izolate termic.

Imobilele construite pe structura metalica din otel, sunt de asemenea ecologice, otelul fiind reciclabil in intregime. Este un material de constructie rezistent si flexibil, ce poate fi folosit pentru orice tip de arhitectura. Fatadele pot imbina materiale de constructie variate, intr-un design simplu si clasic, sau contemporan si sofisticat, precum lemn, sticla, beton etc.

In acelasi timp, extinderile locuintelor, pe inaltime – cu o mansarda sau un etaj retras, ori prin alipirea unui corp la cladirea existenta, se pot face optand pentru o arhitectura minimalista si economica, materiale de constructie naturale si eficiente termic. Astfel de extinderi cu o arhitectura moderna vor da un aer nou si optimist locuintelor cu o arhitectura traditionala.

Fiecare dintre casele sau blocurile si ansamblurile de locuinte concepute si proiectate de catre arhitectii CUB este rezultatul unei colaborari stranse cu beneficiarii imobilelor, astfel incat acestea sa ofere confortul si functionalitatile de care au nevoie si sa se incadreze in bugetul de care dispun.

Portofoliul nostru cuprinde proiecte de case moderne cu etaje sau case cu mansarda, blocuri de locuinte si case duplex ori vile si case din lemn pentru vacanta, constructii economice din materiale de constructie naturale sau locuinte simple si elegante din materiale de constructie clasice, eficiente termic.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Servicii de arhitectura, amenajari si design interior : Birou de arhitectura cu o experienta vasta in proiectarea de imobile de orice tip, fie ca este vorba de case si vile, blocuri de locuinte sau ansambluri rezidentiale, pensiuni si hoteluri, cladiri de birouri dar si hale metalice industriale.