Avantajele caselor construite pe structura metalica

BUCURESTI - 4 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

Alaturi de imobilele din lemn, constructiile pe structura metalica au castigat tot mai multa popularitate, datorita numeroaselor avantaje atat din punctul de vedere al costurilor cat si al proprietatilor materialului folosit.

Supletea si flexibilitatea metalului folosit in structura caselor sunt un atuuri importante pentru arhitectura constructiei, pentru ca este usor de adaptat la forme variate si indraznete, la fel ca si lemnul. Se pot realiza astfel case moderne sau traditionale, cu o arhitectura simpla si clasica, sofisticata ori in stil futurist. 

De asemenea, aceste locuinte sunt performante din punct de vedere termic, datorita izolatiei de calitate, si beneficiaza si de o izolatie acustica foarte buna, de peste 60 decibeli.

In acelasi timp, casele pe structura metalica pot fi construite cu un buget convenabil si intr-un timp mai scurt decat cele construite in mod traditional. Costurile totale de proiectare si executie a constructiei sunt cu 10% mai mici decat cele pentru o casa obisnuita de zidarie.

Fundatia este mai usor de realizat si la costuri mai mici, iar santierul pentru executia constructiei este mai curat si uscat, astfel ca nu mai este nevoie de acel timp de asteptare pentru uscarea materialelor folosite.

Daca se doreste extinderea casei, din punct de vedere tehnic prinderile pe structura metalica a imobilului sunt mai usor de realizat decat in cazul structurilor din beton.

Pentru a fi siguri ca veti face alegerea corecta, atat in privinta achizitionarii terenului pentru construirea unei case noi, cat si a structurii si a designului exterior si interior, arhitectii nostri va invita la un dialog personalizat si va propun proiecte si modele de case moderne si multifunctionale.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Biroul de arhitectura CUB Architecture va ofera consultanta si servicii complete de proiectare si realizare a documentatiei pentru obtinerea avizelor de construire, urmarirea lucrarilor de santier dar si amenajari interioare.