Blocuri de locuinte – proiecte de arhitectura personalizate

BUCURESTI - 20 august 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii

Conceptul de locuinta in apartament la bloc a capatat in ultimii ani o alta dimensiune, atat din perspectiva arhitecturii moderne ce propune un design personalizat, non-conformist si elegant, cat si din perspectiva functionalitatilor complexe.

 Pentru o locuinta noua, ieftina si economica, blocurile de apartamente si garsoniere sunt solutii avantajoase, din punctul de vedere al raportului costuri /vs/ confort si eficienta. 

Arhitect Gabriel Raicu

Arhitectii propun solutii de optimizare a spatiului, tehnici avansate pentru un coeficient cat mai bun de inertie termica si exploatare a luminii naturale, astfel incat apartamentele sa fie spatioase si confortabile, dar si economice in acelasi timp.

Un aspect important in proiectarea blocurilor de locuinte este optimizarea spatiului si organizarea interioara a imobilului, astfel incat fiecare apartament sa beneficieze de spatiu suficient, lumina naturala si intimitate, acces usor la circulatii si parcari sau alte functionalitati comune.

Spre deosebire de case si vile, blocurile de locuinte trebuie sa asigure posibilitatea de petrecere a timpului in aer liber prin balcoane si terase generoase care sa permita amenajarea unui spatiu de relaxare cu sezlonguri, umbrelute de soare si o masuta. Apartamentele de la ultimele etaje vor oferi locatarilor privelisti atractive si terase largi.

La fel de importanta este si flexibilitatea proiectului de arhitectura propus pentru ansamblurile de blocuri de locuinte, astfel incat, la cererea beneficiarilor sau a dezvoltatorilor, dispunerea si organizarea apartamentelor sa poata fi modificate.

Din galeria de proiecte de blocuri de locuinte CUB Architecture va invitam sa vizitati paginile ce prezinta proiecte pentru blocuri realizate de arhitectii nostri: bloc de 10 apartamente Mamaia, Constanta,  bloc de 25 apartamente Neptun, Constanta, bloc de locuinte Bucuresti.

Biroul de arhitectura CUB realizeaza proiecte de blocuri de apartamente si garsoniere, planuri de arhitectura pentru locuinte rezidentiale si ansambluri de locuinte sociale atat in Bucuresti cat si in tara.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

CUB Architecture - servicii de arhitectura complete, de la proiectare case si blocuri de locuinte, pensiuni, hoteluri si cladiri de birouri pana la amenajari si design interior in Bucuresti si oriunde in tara.