Locuinte economice si ieftine in ansambluri de case

BUCURESTI - 31 iulie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

In conditiile in care constructia sau achizitia unei locuinte noi a devenit o problema datorita crizei financiare, iar confortul de tip contemporan impune functionalitati moderne, mai multa intimitate si spatiu, blocurile moderne si ansamblurile de locuinte economice au devenit solutii avantajoase de investitie atat pentru dezvoltatori cat si pentru beneficiarii finali.

Astfel, ansamblurile de case mici, economice si ieftine dar confortabile si moderne constituie o alternativa viabila pentru cei ce-si doresc o locuinta noua care sa corespunda unui buget mediu sau mic de constructie ori de achizitie.

Unul dintre avantajele unei locuinte integrate intr-un ansamblu de case si vile este accesul intregii comunitati la circulatii si facilitati moderne, pentru intretinerea carora costurile sunt suportate in egela masura de beneficiarii acestora.

Printre facilitatile ce aduc un plus de confort si siguranta locatarilor se numara spatii de joaca pentru copii si gradinite, centre comerciale, centre de relaxare si infrumusetare, piscine si terenuri de sport, parcuri si terase etc.

Un alt avantaj oferit de ansamblurile rezidentiale este oferit de posibilitatea exploatarii eficiente a terenului construibil.

Arhitectul ce realizeaza planurile si proiectele pentru ansamblul de locuinte si pentru case poate gasi solutii eficiente pentru optimizarea spatiului in ansamblu, prin eficientizarea infrastructurii comune, precum drumurile de acces, reteaua de utilitati si spatiile conexe.

Ansamblurile de locuinte pot fi realizate ca un sir de case avand o arhitectura identica sau apropiata, ori modele de case personalizate conform preferintelor si nevoilor beneficiarilor.

Biroul de arhitectura CUB Architecture va invita sa vizitati proiectele de ansambluri de case si vile de pe site si va sta la dispozitie cu servicii complete de proiectare si amenajare de case noi si ansambluri de locuinte moderne, economice si frumoase.