Office planning – amenajari si design interior pentru spatii de birouri

BUCURESTI - 27 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Pentru ca cea mai mare parte a zilei o petrecem la birou, iar eficienta cu care lucram depinde in mare masura de ambientul in care ne desfasuram activitatea, amenajarea spatiilor de birouri a devenit un domeniu ce castiga tot mai multa atentie. Designerii si arhitectii cu experienta in « office planning » cauta in permanenta solutii noi si practice pentru crearea unui mediu de lucru relaxant si atractiv, eficient si practic.

In amenajarea spatiilor de birouri este importanta organizarea si dispunerea posturilor de lucru, astfel incat spatiul disponibil sa fie exploatat la maximum, dar fiecare sa beneficieze de spatiu suficient sa-si desfasoare activitatea si sa nu existe acel sentiment de inghesuiala si lipsa de intimitate. In acelasi timp, orientarea posturilor de lucru in birouri poate fi facuta astfel incat acestea sa beneficieze de lumina naturala in cea mai mare parte a zilei, iar accesul la aparatura, la circulatii sau alte birouri sa fie usor si rapid.

Solutiile de « office planning » sunt variate si de cele mai multe ori se alege un concept de amenajare si design interior reprezentativ pentru domeniul de activitate al companiei, culorile care o reprezinta dar si tipul de organizare interna – departamente, echipe de lucru si management. Astfel, se poate opta pentru solutii « open space » combinate cu birouri inchise pentru departamentul de management, sali pentru reuniuni interne si sali de conferinte sau pentru intalnirile cu partenerii de afaceri.

De asemenea, zonele de luat de masa, spatiile pentru pauzele de cafea si de relaxare isi vor gasi un loc discret si bine delimitat, amenajat astfel incat contrasteze cu spatiul de lucru, pentru ca angajatii sa se poata detasa pe durata pauzelor de sarcinile lor.

Biroul Cub Architecture este mereu la curent cu cele mai moderne tehnici de amenajare eficiente si practice pentru spatii de birouri si a adunat in portofoliul sau proiecte de design interior si « office planning » dar si proiecte de arhitectura pentru construirea de cladiri de birouri si centre comerciale. Va invitam sa vizitati pe site-ul nostru proiecte « office planning » realizate de arhitectii CUB pentru companii de renume in Bucuresti si in tara.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Biroul de arhitectura CUB ofera servicii de proiectare cladiri de birouri, « office planning » in Bucuresti si in toata tara.