Proiecte case din lemn: modele de case, limite si conditionari

BUCURESTI - 8 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Demararea constructiei unei case noi este strans legata de cateva elemente esentiale, precum achizitionarea terenului, estimarea costurilor de proiectare si constructie, alegerea modelului casei si a functionalitatilor pe care sa le integreze aceasta.

Pentru alegerea unui model de casa care sa corespunda preferintelor beneficiarului atat ca aspect si functionalitati cat si in ce priveste spatiul util si confortul, consultarea unui architect este esentiala. Biroul de arhitectura CUB Architecture dispune de un portofoliu de peste 100 de modele de case unice si orginale, moderne si clasice, case din lemn si locuinte din materiale de constructie traditionale, eficiente termic.

Modelele de locuinte si case de vacanta din lemn din galeria de noastra de proiecte de case sunt personalizate in functie de preferintele fiecarui beneficiar si integreaza solutii de eficientizare a spatiului, organizarea ergonomica a interioarelor, spatii de relaxare, terase si piscine.

Flexibil, usor de prelucrat si de intretinut, lemnul este un material de constructie ce permite abordari arhitecturale variate, clasice sau nonconformiste, asigura o buna izolatie termica iar santierul pentru constructia unei case din lemn este mai curat si mai usor de gestionat.

De asemenea, lemnul este un material de constructie deosebit de rezistent la foc, inundatii sau cutremure si permite construirea de imobile avand inaltimi mari de pana la 28m de la sol.

In acelasi timp, lemnul este o alegere interesanta pentru extinderea caselor existente, printr-o mansarda sau un etaj retras ce va conferi unei locuinte simple, cu o arhitectura traditionala, un aer contemporan si interesant.

Fie ca sunteti interesati de o casa moderna pe structura de lemn sau o locuinta cu o arhitectura traditionala pe structura de beton armat cu finisaje si elemente din lemn, Biroul de arhitectura CUB este pregatit sa va propuna modele de case interesante si unice, solutii economice si tehnologii moderne.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Birou de arhitectura CUB Architecture - proiecte de case noi, proiecte locuinte rezidentiale si vile, pensiuni si hoteluri, proiecte cladiri de birouri si servicii office planning, design interior.