Proiecte de arhitectura pentru constructia de case noi

BUCURESTI - 5 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Daca v-ati propus sa construiti o casa noua, practica si eficienta, la un buget convenabil si care sa asigure toate functionalitatile necesare fiecarui membru al familiei, cea mai buna solutie o poate gasi pentru dumneavoastra arhitectul.

Dupa achizitionarea terenului, pentru a trece la constructia casei trebuie sa stabiliti structura si arhitectura imobilului, sa obtineti avizele si acordurile pentru construire. Pentru toate acestea aveti nevoie de un arhitect care sa realizeze intreaga documentatie necesara pentru obtinerea autorizatiei de construire dar si fisele tehnice detaliate pentru constructorul care va ridica imobilul.

Proiectarea generala a casei cuprinde astfel mai multe proiecte de arhitectura si planuri pentru organizarea etapelor si lucrarilor de executie a imobilului. Aceasta etapa preliminara constructiei casei presupune realizarea mai multor documente: proiectul de arhitectura, proiectele pentru structurile de rezistenta, schitele pentru instalatiile sanitare, termice, instalatiile electrice si sistemele de ventilatie.

Documentatia completa si detaliata pentru avizele de construire este realizata de catre biroul de arhitectura, iar beneficiarului nu-i ramane decat sa le inainteze autoritatilor locale responsabile cu emiterea aprobarilor pentru construire.

Dupa obtinerea acestora, se va trece la executia constructiei iar arhitectul poate oferi in continuare consultanta pe durata evolutiei lucrarilor de santier sau poate chiar sa intervina cu modificari in planurile tehnice in cazul unor situatii neprevazute impuse de teren de exemplu, sau la cererea beneficiarului.

Pentru proiecte si modele de case, ansambluri de locuinte moderne, blocuri de apartamente sau case de vacanta eficiente si economice, va invitam sa vizitati site-ul Cubarhitect.ro.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Biroul de arhitectura CUB realizeaza proiecte si planuri complete pentru construirea de case noi sau pentru renovari si extinderi ale unor imobile existente, in Bucuresti si in toata tara.