Proiecte de case mici si ieftine: o locuinta minimalista economica si confortabila

BUCURESTI - 18 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Imobiliare

Atunci cand ne propunem sa construim o locuinta noua, cu siguranta ne dorim ca aceasta sa fie spatioasa si moderna, confortabila si economica si, nu in ultimul rand, sa se incadreze in bugetul de care dispunem. Este bine de stiut ca, o locuinta moderna, spatioasa si cu functionalitati complexe, nu trebuie neaparat sa fie mare si sofisticata.

Proiecte de case mici, elegante si confortabile

Proiecte de case mici, elegante si confortabile

Arhitectura minimalista contemporana vine cu solutii novatoare de eficientizare si optimizare a spatiului, astfel incat o casuta mica si bine organizata poate oferi un maximum de confort si functionalitati complexe.

Un exemplu de locuinta unifamiliala mica si economica interesant este o casa cu etaj avand suprafata construita de numai 270 mp + terase, realizata de Biroul de Arhitectura CUB Architecture . Pentru un teren cu o suprafata de 145 mp, arhitectii CUB au propus un model de casa minimalista cu parter si etaj, pe structura de cadre beton armat, cu acoperis drept de tip terasa.

Locuinta se compune dintr-o terasa acoperita ce poate fi folosita ca spatiu relaxare, proiectata ca o prelungire a livingului de care se delimiteaza discret prin inchideri vitrate. Pentru zona de noapte situata la etaj, arhitectii au propus solutii personalizate ce individualizeaza dormitorul vesel al copilului in nuante de verde deschis, in contrast cu dormitorul matrimonial, amenajat in nuante simple de alb si negru, alaturi de o baie confortabila si asortata cromatic.

Biroul de arhitectura CUB ofera solutii si tehnice moderne pentru proiectarea si constructia de case noi, mici si confortabile ce pot fi construite si amenajate la costuri foarte avantajoase.

Serviciile oferite de CUB Architecture includ toate etapele de proiectare, pentru toate specialitatile – arhitectura, structura, instalatii sanitare si termice, reteaua electrica si sistemele de ventilatie – pana la faza de « Detalii de executie » si consultanta pe toata durata lucrarilor de santier.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

CUB Architecture - birou de arhitectura ce realizeaza proiecte de case moderne, ieftine si economice, modele de case personalizate, adaptate nevoilor si preferintelor beneficiarului.