Proiecte de case si design interior

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

Proiectarea si construirea unei locuinte noi sunt strans legate de functionalitatile de care avem nevoie, de confortul de care dorim sa beneficiem cand ajungem acasa dupa o zi lunga si ne reunim cu familia intr-un spatiu care sa ofere intimitate, caldura speciala a unui camin si o atmosfera relaxanta.

Design interior bar lounge

Design interior bar lounge

 CUB Architecture din Bucuresti ofera servicii de amenajari si design interior atat pentru locuinte rezidentiale cat si pentru baruri sau birouri, spatii comerciale sau expozitii. Gasim cea mai buna solutie de optimizare a spatiului si armonizare a esteticului si a nevoii de confort ! 

Arhitect Gabriel Raicu

De aceea arhitectul ce proiecteaza casa va cere detalii legate de aspecte precum spatiul si destinatia incaperilor, organizarea lor pe zone de zi sau zonele de noapte, spatiile de depozitare si terase sau sala de sport si camera de joaca a copiilor precum si dispunerea acestora pe etaje si mansarda sau demisol.

Nu in ultimul rand, este important sa aveti de la inceput un plan aproximativ pentru amenajarea interioara a casei, ce va fi pus in aplicare la incheierea lucrarilor de executie.

Proiecte de case: in ce etapa stabilim planul final pentru designul interior

Elementele ce tin de amenajari si designul interior al locuintei au marje de toleranta foarte reduse, de ordinul milimetrilor, ceea ce face ca abaterile ulterioare de la planul initial sa fie destul de dificil de pus in aplicare. Arhitectii recomanda ca finalizarea planurilor pentru amenajari si design interior sa se faca dupa ce constructia este ridicata, mai exact in faza « la rosu ».

In aceasta etapa, se va face un releveu al spatiului construit si al spatiului util si pe baza acestor dimensiuni se vor finaliza strategiile si temele alese pentru amenajarea interioara a casei.

In functie de preferinta pentru designul interior clasic si sobru, simplu cu tendinte minimaliste sau amenajari sofisticate intr-un stil nonconformist pentru o casa moderna, arhitectul va gasi impreuna cu beneficiarii locuintei sau ai casei de vacanta solutiile practice si ergonomice astfel incat eleganta interioarelor sa nu afecteze in mod negativ confortul sau functionalitatile imobilului.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl

Atat pentru renovarea si extinderea unui locuinte, cat si pentru constructia unei case noi, moderne si eficiente, Biroul de arhitectura CUB Architecture va ofera servicii complete de arhitectura si design interior, proiecte de case cu etaj si mansarda sau ansambluri de case.