Cubus Arts lanseaza o noua versiune a serviciului de facturi online Factureaza.Ro

Sibiu - 19 ianuarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Cubus Arts lanseaza incepand cu ianuarie 2009 o versiune imbunatatita a serviciului de facturi online Factureaza.Ro, incluzand modulul de generare automata de contracte si plata online.

Cubus Arts lanseaza o noua versiune a serviciului de facturi online Factureaza.Ro

Factureaza.ro este un serviciu online de gestiune a facturilor si altor documente contabile (avize, chitante, proforme). Incepand din ianuarie 2009 Factureaza.Ro pune la dispozitia utilizatorilor sai si posibilitatea de generare automatizata a contactelor cu clientii lor precum si optiunea de efectua plata online

Facturarea online permite emiterea acestor documente fara a fi necesara instalarea vreunui program. Tot ce este necesar este o conexiune la Internet. Facturile pot fi apoi trimise pe email catre clienti, tiparite pentru a fi trimise pe posta sau descarcate pentru a fi trimise departamentului de contabilitate. In plus exista diferite functii de administrare a clientilor si a produselor, posibilitatea de emitere automata a facturilor si de retrimitere automata a facturilor scadente. Cu ajutorul noului modul de utilizatorii vor putea integra si contractele cu clientii.


Astfel in doar cateva minute orice firma sau PFA poate incheia contracte si/sau emite facturi. Serviciul factureaza.ro simplifica foarte mult intregul proces de gestionare a facturilor, proformelor, avizelor, chitantelor si a contractelor. Aceasta inseamna mai putin timp pierdut cu activitati neproductive ceea ce se traduce intr-o eficientizare a activitatii firmei.

Despre SC Cubus Arts SRL

Cubus Arts SRL este o companie cu experienta de 9 ani in domeniile web development si web design.
Cubus Arts se concentreaza pe implementari de solutii Web 2.0 bazate pe softuri open source: de la portaluri de prezentare si solutii de management al continutului, la portaluri sociale si solutii de e-commerce.

Cubus Arts SRL
Tarnovan Stefan-Gabriel
Mihai Viteazul nr 7 ap 18
550350 Sibiu
Tel: 0269 243959
office@factureaza.ro