Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa

BUCURESTI - 3 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Dacris s-a numarat printre castigatorii editiei 2012 in cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA), concurs organizat la Frankfurt cu ocazia targului “Paperworld”, cel mai mare targ pentru articole de birou si rechizite din Europa.

Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa
 Judges commended Dacris Impex for doing a tremendous job in its home country of Romania, continuing to take market share in a difficult environment. Dacris’ success comes from its consistently strong working relationship with suppliers and its efficiency in its own operations. Judges were impressed that Dacris has continued to innovate, offering something new every year. 

Press Release, OPI

Dacris s-a numarat printre castigatorii editiei 2012 in cadrul concursului “European Office Products Awards” (EOPA),  concurs organizat  la Frankfurt cu ocazia targului “Paperworld”, cel mai mare targ pentru articole de birou si rechizite din Europa.

Mai mult de 350 de invitati au fost prezenti la acest eveniment prestigios organizat  anual de catre OPI si Messe Frankfurt. Competitia a fost mai puternica decat oricand, de aceea alegerea castigatorilor pentru fiecare categorie a fost o adevarata provocare  pentru juriul EOPA .

In acest context, Compania Dacris Impex   este incantata sa anunte ca a castigat titlul pentru cel mai bun distribuitor  regional in anul 2011 in domeniul articolelor de birou. Este o onoare pentru noi sa ne regasim pe lista castigatorilor alaturi de nume mari din acest domeniu, parterneri de incredere ai companiei noastre: Pilot, Fellowes, Esselte si HP.

Este al doilea an consecutiv cand Dacris Impex se afla pe lista scurta a EOPA,  ceea ce confirma rezultatele pozitive ale companiei din ultima perioada. Succesul Dacris este sustinut prin parteneriatele puternice si de durata cu furnizorii si clientii sai si reprezinta o recunoastere a muncii si a potentialului intregii echipei Dacris. Le multumim tuturor pentru profesionalism si implicare. Este dovedit inca o data ca doar impreuna putem fi castigatori.

Office Products International (OPI)-  leaderul publicatiilor din industria articolelor de birou, cu peste 40 000 de cititori in 112 tari – organizeaza anual concursul european „European Office Products Awords” (EOPA). Este un eveniment major la care industria se angajeasa sa participe in fiecare an si unde se intalneste inovatia, investitiile si satisfactiile fiecarui “concurent”.

Premiul EOPA inseamna cea mai importanta recunoastere la nivel european pe care o poate primi o companie specializata in distributia de birotica si papetarie . OPI apreciaza si recunoaste la nivel europen: Inovatia, Tehnologia, Profesionalismul, Succesul in afaceri, Stragiile de marketing.

Categoria Regional Reseller of the Year se adreseaza distribuitorilor regionali, ale caror povesti de succes pot demonstra cum au abordat si castigat piata locala, oferind servicii competitive si aplicand strategii inovatoare.

Despre SC Dacris Impex SRL

Dacris Impex este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.