L’Oblique Touareg – prima gama de dosare suspendabile ecologice

BUCURESTI - 8 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Respectul fata de mediul inconjurator inseamna responsabilitatea fata de generatiile urmatoare. Atentia cu care selectam produsele pe care le cumparam, precum si grija de a recicla tot ceea ce nu ne mai este folositor reprezinta un mod de a ne acorda noua si celor din jurul nostru sansa de a mai respira aer curat.

Echipa Dacris a inteles cat de important este sa aiba grija de mediul in care traieste si a ales sa promoveze “produsele verzi”. Printre produsele selectate de noi se regasesc dosarele suspendabile ecologice produse de L’Oblique. Gama L’Oblique Touareg este prima gama de dosare suspendabile ecologice din lume si sunt fabricate din:

-100% carton fara clor, produs din lemn provenit din paduri cultivate special pentru fabricarea hartiei ;
-100% accesorii din plastic biodegradabil ;
-100% accesorii metalice care nu contin substante poluante.
In fabricarea dosarelor suspendabile ecologice si a accesoriilor, L’Oblique a imbinat cerintele legate de calitate cu respectul fata de natura si om.

Cu o istorie de peste un secol, L’Oblique a inventat in anii ’50 dosarele suspendabile. In 1985 s-a alaturat grupului HAMELIN, unul dintre liderii europeni in produse de birotica. In prezent, L’Oblique este lider pe piata franceza, fiind cel mai cunoscut brand in randul clientilor business.

Grupul DACRIS este prezent de 14 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Calitatea produselor si serviciilor furnizate reprezinta cel mai important avantaj al companiei noastre.

Despre SC Dacris Impex SRL

Grupul DACRIS
tel: 021 350 67 58

Valentina Preotu
Specialist Marketing

Adopta atitudinea VERDE
Printeaza acest document doar daca ai cu adevarat nevoie

office@dacris.net