Simpozionul Anual Danis - Noul manager (tendinte regionale)

Cluj-Napoca - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Danis Consulting organizeaza in data de 10.06.2010, la Hotel Best Western Topaz (Str. Septimiu Albini, nr. 10) din Cluj-Napoca, Simpozionul „Noul manager (tendinte regionale)”.

Motivul principal pentru organizarea acestui simpozion este demersul global de redefinire a managementului ca profesie. Teoriile secolului trecut par sa nu mai faca fata realitatilor actuale. Credem ca prin acest prim simpozion putem sa ne aducem si noi contributia la procesul de redefinire a rolului managerului: spre ce se indreapta, care sunt principalele noi cerinte sau provocari. Cand spunem NE, intelegem managerii din aceasta regiune, cu experientele lor relevante, cu propriile povesti de succes (sau nu), cu istoria mai mult sau mai putin recenta. Dintre cei care au confirmat prezenta ii mentionam pe: dl. Roman Menz – Plant Manager, Holcim Cement Alesd; dna. Mihaela Rus – General Manager, Vitrina Advertising; dl. Constantin Buda – Director Tehnic, Electrica Distributie; dl. Ioan Cupsa – Commercial Director, Royal Bank of Scotland; dl. Dan Nistor – Administrator, Nisco Invest.

Simpozionul este structurat în 3 parţi. Prima parte va consta in prezentarea si dezbaterea rezultatelor studiului anual (editia a 3-a, 2010) „Provocari manageriale si evolutia organizatiilor”, realizat de Departamentul de Cercetare-Dezvoltare al Danis Consulting, urmata, in partea a doua, de prezentarea sustinută de dl. Risto Meskus, GM la Nokia Romania. In ultima parte a simpozionului, participantii vor discuta si vor conveni abilitati necesare noilor manageri.

Rezultatele acestui simpozion vor fi promovate de Chartered Institute for Personell and Development, Londra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-danis-consulting-srl/simpozionul-anual-danis-noul-manager-tendinte-regionale