Cum sa iti mentii un nivel optim de sanatate

Iasi - 16 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Suplimente naturiste optim dozate, cu eficienta dovedita, cu ingrediente de cea mai buna calitate, extracte din plante nemodificate genetic, din culturi bio, cultivate pe soluri nepoluate, fara pesticide, ingrasaminte artificiale.
Produsele naturiste de la Secom va ajuta sa aveti un nivel optim de sanatate si au eficienta dovedita in tratamentul celor mai diverse afectiuni.

Suplimente Naturiste Secom

Suplimente Naturiste Secom

 Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea. 

Hipocrate

Avantajele Produselor Naturiste Secom

1. Sunt suplimente 100% naturale

Materia primă este obținută din plante nemodificate genetic, culturi bio în sol virgin, nepoluat cu pesticide, fără îngrășaminte și fără stimulente de creștere artificiale.

Se evită astfel riscul introducerii în organism a unor reziduuri toxice care pot rămâne în ingredientele folosite la fabricarea suplimentelor, reziduuri care pot conduce în timp, prin acumularea în organism din diferite surse, la tulburări endocrine și la declanșarea unor afecțiuni severe, inclusiv oncologice.

2. Sunt originale

În sensul că au aceeași compoziție prezentă și utilizată la nivel internațional.

Formulele sunt unice și reprezintă rezultatul cercetării în laboratoarele specializate ale producătorilor, fiind administrate de zeci de ani la nivel mondial.

Producatorii pe care Secom® îi reprezintă în România sunt recunoscuți la nivel internațional și dețin fabrici licențiate care respectă standardele cGMP (current Good Manufacturing Practice) și FDA (Food and Drug Administration).

Produsele sunt realizate pe baza unor tehnologii avansate, au standarde calitative foarte înalte, ceea ce le conferă eficiență și siguranță maxime, acestea asimilându-se rapid în organism.

Produsele contrafacute copiază din punct de vedere al aspectului variantele originale ale suplimentelor alimentare. Dar ele nu conțin substanțele active benefice și pot fi periculoase pentru sănătate. Suplimentele contrafacute contin adesea substante nocive pentru organism, folosite pentru a obtine culoarea, consistenta si textura similare suplimentelor originale.

Suplimentele din Portofoliul Secom sunt rezultatul cercetărilor specializate și chiar dacă aceleași ingrediente se regăsesc în alte formule, concentrația acestora diferă și în special calitatea materiei prime utilizate.

În condițiile în care consumatorii aleg în funcție de cel mai mic preț, au apărut de piață foarte multe variante ieftine, care să răspundă acestui criteriu, din rațiuni pur comerciale, fără să aibă în vedere calitatea ingredientelor utilizate și furnizarea de rezultate adevărate în tratamentul diferitelor afecțiuni.

 

3. Sunt importate de la producători internaționali renumiți și sunt administrate de zeci de ani la nivel mondial

Secom® importă suplimente naturiste de la producatori renumiti la nivel internațional, din SUA, Canada și Taiwan.

Producătorii parteneri Secom® sunt companii cu experiență considerabilă în domeniul medicinei integrative, recunoscuți și apreciați la nivel internațional pentru calitatea și eficiența produselor.

Aceștia au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea industriei de suplimente alimentare prin investiții în cercetări ample și studii clinice pentru a oferi produse inovatoare, concentrații optime și eficiență maximă, precum și prin atenție și respect în realizarea tuturor produselor.

De exemplu, compania Solaray® este cel mai complex dezvoltator de suplimente alimentare, cu peste 900 de produse în portofoliu.

An de an Solaray® a obtinut locul întâi în topul alcătuit de revista Whole Foods pentru cea mai complexă gamă de produse.

Secom® este unic importator Nature’s Way®, Solaray®, Childlife Essentials®, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac Int’l Canada®, Mushroom Wisdom®, Boericke & Tafel® si KAL®.

 

4. Conțin materie primă de calitate superioară

Extracte standardizate din plante, ingrediente patentate, ingrediente inovative/de ultimă generație, ingrediente studiate clinic – pentru a oferi biodisponibilitate și eficiență maxime. Materia prima folosită în produsele importate de Secom® este supusă în permanență unui proces controlat de prelucrare și de fabricare ce implică verificare, decontaminare, purificare a tuturor loturilor, de aceea produsul finit nu prezintă impurități.

Producatorii pe care Secom® îi reprezintă în România folosesc materie primă de calitate superioară importată de la cei mai mari furnizori de materie primă pentru suplimente alimentare din lume, care dețin extracte patentate și extracte standardizate de ingrediente active.

De exemplu, Jarrow Formulas® folosește coenzima Q10 de cea mai înaltă puritate și biodisponibilitate, produsă de Kaneka, Japonia, liderul mondial în domeniu.

Kaneka Q10™ este cea mai pură și studiată coenzima Q10 din lume, majoritatea studiilor clinice efectuate în ultimii 30 de ani pe coenzima Q10 au folosit Kaneka Q10™.

Kaneka Q10™ este singura forma de coenzima Q10 bio-identică cu cea produsă în organismul uman.

 

5. Au concentrații optime de ingrediente active

Produse naturiste distribuite de Secom respectă concentrațiile optime de substanțe active recomandate de literatura de specialitate pentru cele mai bune rezultate.

Trebuie precizat că o concentrație optimă de substanță activă nu se referă doar la cantitatea de plantă prezentă în produs, ci și la calitatea extractului standardizat, patentat.

Acesta conține, de fapt, substanțele bioactive ce acționeaza în organism.

 

6. Ofera biodisponibilitate maximă

Biodisponibilitatea reprezintă raportul dintre doza de produs administrată și cantitatea de substanță activă care este asimilată în organism și își manifestă efectul biologic.

Produsele importate de Secom® oferă biodisponibilitate maximă datorită extractelor patentate și a concentrațiilor optime de ingrediente active.

În plus, formele de prezentare ajută la o administrare ușoara și permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism: capsule vegetale, capsule easy-to-swallow (ușor de înghițit), tablete easy-solv® (care se dizolvă în câteva minute de la înghițire).

 

7. Au preț/capsulă avantajos

Un pret scazut al flaconului nu reprezintă garanția celui mai bun preț.

Produsele importate de Secom® au un preț avantajos având în vedere numărul ridicat de capsule dintr-un flacon, complexitatea formulelor și concentrațiile ridicate de substante active.

În acest fel se asigură și continuitatea tratamentului și implicit eficiența.

De foarte multe ori suntem induși în eroare și alegem pe baza unui preț mai mic, când de fapt plătim pentru un flacon cu pastile suficiente doar pentru 2 săptămâni.

De exemplu, produsul Alive!™ (fără fier) conține 133 de ingrediente din surse naturale: 29 de vitamine și minerale, 37 extracte din fructe, legume și plante verzi, 12 enzime digestive, 10 acizi grași Omega-3/6/9, 12 extracte din ciuperci medicinale, 15 antioxidanți și 18 aminoacizi. În plus, nutrienții din Alive!™ (fără fier) se absorb în circuitul sanguin în mai puțin de 30 de minute, adică de 5 ori mai repede decât în cazul altor produse similare.

Un alt exemplu relevant din portofoliul Secom® este produsul Baby’s Jarro-Dophilus® + FOS, GOS care conține 3 miliarde bacterii probiotice, pentru o repopulare optimă a florei microbiene, 6 tulpini patentate – 4 Bifidobacterium și 2 Lactobacillus, pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți patogeni și 2 tipuri de prebiotice – FOS si GOS, pentru a acționa inclusiv la nivelul colonului.

În plus, produsul se administrează din prima zi de viață și ajunge până la 71 de zile de administrare.

 

8. Se adresează atât adulților cât și copiilor printr-o gamă special concepută pentru aceștia

Gama de produse pentru copii este elaborată special pentru nevoile acestora de către medici pediatri și conține cele mai eficiente ingrediente.

Toate produsele din gama pentru copii sunt recomandate de Societatea Romana de Pediatrie. Produsele din portofoliul Secom® acoperă toata gama de afecțiuni și se adresează atât adulților cât și copiilor, printr-o gamă special concepută pentru aceștia de către medici pediatri.

Linia de produse pentru adulți conține peste 170 de produse: vitamine, minerale, aminoacizi, extracte standardizate din plante, fructe și legume, ciuperci medicinale, probiotice și prebiotice, extracte glandulare, formule fito-homeopate.

Linia de produse pentru copii, Childlife Essentials® a fost concepută în anul 2000 de către dr. Murray Clarke și conține 12 produse eficiente în susținerea dezvoltării sănătoase și creșterii armonioase a bebelușilor și copiilor.

Produsele Childlife Essentials® sunt fabricate din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, niciun produs nu conține aditivi, coloranți sau îndulcitori artificiali, iar gustul natural de fructe este ușor acceptat de copii pentru administrarea zilnică.

Produsele din portofoliul Secom® sunt prezente în America, Europa, Asia, Australia și Noua Zeelandă.

 

9. Au forme de prezentare ușor de administrat și care permit eliberarea rapidă a substanțelor active în organism

Produsele Secom® se prezintă sub forma de capsule, cremă, gel, pudră sau formă lichidă, astfel încât să se asigure o administrare ușoara și o eliberare rapidă și eficientă a substanțelor active, exact acolo unde este nevoie.

În portofoliul Secom® sunt disponibile produse cu capsule easy-to-swallow a căror formă le face ușor de administrat, capsule gelatinoase moi cu textură și consistență speciale pentru o ingestie facilă, capsule ActivTab™, Easy-Solv® și RapidSolv® care se dizolvă în câteva minute de la înghițire, capsule cu eliberare prelungită, protejate enteric sau vegetale ce pot fi administrate în dietele vegetariene și vegane.

Produsele din gama de pediatrie au gust natural de fructe, îndrăgit de copii, și forme de prezentare adaptate categoriilor de vârstă cărora li se adresează: lichidă, pudră sau capsule gelatinoase moi.

 

10. Acoperă toata gama de afecțiuni

În portofoliul Secom® se află peste 190 de produse naturiste ,  100% naturale care răspund nevoilor unui stil de viață sănătos al omului modern.

Varietatea ingredientelor, unicitatea și caracterul inovativ al acestora fac posibilă elaborarea unor scheme de tratament complementar pentru orice afecțiune, dar și pentru menținerea unui nivel optim de sănătate.

Vitaminele, mineralele, extractele standardizate din plante, fructe și legume, formulele fito-homeopate, ciupercile medicinale, extractele glandulare, aminoacizii, enzimele, probioticele și prebioticele sunt câteva dintre soluțiile oferite de Secom® pentru sănătatea întregului organism.

Despre DAROM FARM SRL

Naturissimo este un magazin online bio si naturist, care functioneaza din anul 2010.
Oferim o gama larga de cosmetice bio, alimente bio si tratamente naturiste de la cei mai buni producatori.
Clientii nostri beneficiaza de sistem de fidelitate foarte avantajos - pentru fiecare comanda se acumuleaza puncte cadou in valoare de 10% din valoarea comenzii, care pot fi transformate in voucher de reducere pentru urmatoarele comenzi.