Aprilie iti aduce in premiera la 24shop brandul Bata

BUCURESTI - 19 aprilie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fii in tendinte! Incearca experienta online a unui adevarat shopping center, unde ultimele trenduri in materie de moda, accesorii sau produse electronice s-au reunit sa te sustina!

Aprilie iti aduce in premiera la 24shop brandul Bata

No one in the world knows shoes like Bata does

Bata este lider mondial in productia si vanzarea articolelor de incaltaminte. Brandul este prezent in peste 50 de tari wordlwide, printr-o retea de 4.600 magazine, 50.000 magazine independente si de curand in mediul online prin 24shop. Modelele exclusive sunt atent selectate si actualizate ca raspuns la nevoile clientilor cat si tendintelor actuale, oferind un excelent raport calitate/pret.
Te invitam sa te rasfeti cu ultimele modele de incaltaminte, cat si accesorii intr-o gama variata de culori si materiale pe http://www.24shop.ro/produse.php?subCatId=2&producatorId=116

Servicii eficiente si produse de calitate la usa ta!
Iti place sa faci cumparaturi? Viziteaza-ne la 24shop si alege sa fii cool!!
24 ore din 24

Despre SC Delazero SRL

Un adevarat Shopping Center online cu produse de la imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice, electronice, electrocasnice, birotica, amenajari casa, etc.
Branduri de top sub acelasi acoperis.
office@24shop.ro
comenzi@24shop.ro
marketing@24shop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-delazero-srl/aprilie-iti-aduce-in-premiera-la-24shop-brandul-bata