Mall-ul din casa ta

BUCURESTI - 29 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primii 750 de clienti ai 24shop.ro primesc o promotie de 30 RON

Mall-ul din casa ta

Peste 3000 de produse de lux pot fi achizitionate doar cu ajutorul unui click pe ecranul calculatorului tau. Acasa sau la birou, oriunde te afli, te poti plimba printr-un mall online care iti ofera posibilitatea de a-ti alege, indiferent de ora sau ziua saptamanii, haine, incaltaminte, bijuterii si chiar obiecte electrocasnice la preturi mai mici decat intr-un complex comercial la care nu poti ajunge decat dupa cateva ore petrecute in trafic. „Motivul pentru care am lansat proiectul Delazero, si anume 24shop.ro, este ca ne dorim ca vizitatorul online sa poate petrece aceleasi clipe placute ca intr-un mall, doar ca se afla in fata calculatorului. Dorim sa avem exact aceleasi produse existente intr-un mall, la preturi mult mai bune”, spune Carmen Grigore, director Delazero S.R.L., compania care a creat site-ul 24shop.ro.
Site-ul 24shop.ro este primul proiect din cele 2 mari proiecte detinute de compania DELAZERO S.R.L., ce detine domeniile 24shop.ro (un mall online) si 24licitatii.ro (un e-bay romanesc), care va fi lansat si el peste aproxximativ un an.
Site-ul 24shop.ro este 100% operational incepand cu 26 Octombrie 2009. Poti gasi aici branduri precum ID Sarrieri, Jolidon, Il Passo, Timberland, GF Ferre, Thiery Muller, Vivienne Westood, Nissa, Opi, Alb si Negru, Lotto, Fila, Otter, Panasonic, Sony, LG, Samsung. Dinasty, Nautica, Fila, Il Passo, Sover (ce aduce ochelari GF Ferre, Cavali, etc) sunt doar cateva dintre companiile pe care cu greu le poti gasi in alte magazine online, dar care au avut incredere in noi. „Estimam ca in maxim 3 luni de la lansare sa avem peste 6,500 produse. Sunt inca multe companii care au promis ca vor veni pe site la cateva luni dupa lansare. Aceste companii au branduri ce insumeaza un numar de peste 4,000 produse”, completeaza Carmen Grigore.
Si pentru ca vrem ca toti clientii nostri sa se simta ca intr-un adevarat complex comercial, ne-am gandit la promotii care sa va faca sa reveniti cel putin o data pe luna. Am pus la cale 12 promotii lunare cu tema, de exemplu Luna Halloween pentru Octombrie, Luna „Not Christmas Yet” pentru Noiembrie, Luna It’s Christmas pentru Decembrie , Luna Garaje Sale pentru Ianuarie, etc. In acelasi timp site-ul isi schimba infatisarea in fiecare saptamana cu promotii lunare, imagini diferite. Practic, dorim ca vizitatorul sa intre pe site doar ca sa verifice noua infatisare, iar daca vede ceva interesant, ne poate cere parerea si il putem ajuta cu o informatie. „Am gasit o echipa de designeri, o echipa de programatori si impreuna am dorit cu totii sa venim cu ceva diferit pe mediul online, ceva care sa faca diferenta prin calitate si pret”, explica directorul companiei.

Despre SC Delazero SRL

Lansarea oficiala este pe data de 29 Octombrie 2009 odata cu trimiterea unui newsletter la peste 12,000 persoane din Romania ca urmare a unui studiu de piata. Acest newsletter va fi completat de o campanie TV la un post de stiri in perioada dintre cele 2 campanii prezidentiale.S-au investit peste 100.000 Euro si in primul an de existenta estimam o cifra de afaceri de peste 130,000 Euro.

DELAZERO S.R.L.,
Carmen Grigore
Telefon: 0729.035.054
E-mail: carmen.grigore@24shop.ro

marketing@24shop.ro