Cadoul DENT ESTET pentru mirii toamnei 2007: tratamente de ALBIRE DENTARĂ

BUCURESTI - 7 septembrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

Cei care se vor căsători în această toamnă pot beneficia, în perioada 1 septembrie– 14 noiembrie, de un cadou inedit de la DENT ESTET.

DENT ESTET oferă ca dar de nuntă curățarea profesională a dinților înaintea procedeului de albire cu lampa cu plasmă Zoom. În cazul programării ambilor miri, mireasa va beneficia și de albirea profesională la jumătate de preț.

Avantajul acestei metode de albire este timpul scurt de tratament, astfel încât pregătirile pentru nuntă să nu fie afectate de vizitele la stomatolog. Rezultatul garantează un zâmbet de excepţie. Ce cadou poate fi mai frumos pentru o mireasa decat o dantura de un alb rivalizand cu albul rochiei și totul în doar o oră petrecută pe scaunul stomatologic, într-un ambient plăcut la clinicile DENT ESTET.
Albirea dentară cu lampă este foarte utilă şi indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt de timp (căsătorii, party-uri, conferinţe, diverse evenimente mondene).

La clinicile DENT ESTET pacienţii pot beneficia şi de alte servicii de estetică dentară precum faţetele ceramice si sistemele integral ceramice frezate computerizat, oferite de DENT ESTET în premieră în România.

Despre SC Dent Estet Clinic SRL

Clinicile DENT ESTET sunt complet echipate cu aparatură modernă, iar sterilizarea echipamentelor se face conform standardelor europene în vigoare.

La finalul tratamentului, pacienţii DENT ESTET primesc garantia tratamentului efectuat inscrisa intr-un Certificat de garanţie.

DENT ESTET – Head Office
Adresa: B-dul Aviatorilor, nr. 15, Bucureşti
Telefon: +4021 – 222 11 08; +4 0744 60 20 20
E-mail: office@dentestet.com
www.dentestet.com
www.dentestet.eu

office@dentestet.com