Cum faci cariera in resurse umane?

Iasi - 5 aprilie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, HR

In 2012, in domeniul resurselor umane se pune accent pe pozitionare, ca partener strategic si pe dezvoltare, indiferent daca lucrezi deja in domeniu sau, momentan, doar iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de HR. Anul acesta, angajatorii si antreprenorii pun mare pret pe resursele umane si isi selecteaza cu grija angajatii, furnizorii, colaboratorii si chiar clientii.

Diferentiaza-te prin competente!

Diferentiaza-te prin competente!

 Cursul este foarte interactiv si indicat tuturor persoanelor active in domeniul resurselor umane, dar si celor din alte arii de activitate, care vor sa aiba un plan de rezerva in aceste vremuri, in care competitia pe piata muncii este atat de stransa.  

Mariana Iordache, trainer si specialist HR

Daca vrei sa faci cariera in resurse umane , trebuie sa fii foarte bine pregatit si sa dai dovada de credibilitatea demna de un candidat valoros. Angajatorii cauta specialisti in resurse umane competenti, cu legislatia muncii la zi si cu toate abilitatile si cunostintele practice din domeniu la indemana.

Invata si specializeaza-te

Diferentiaza-te de miile de oameni care cauta zilnic un loc de munca prin cunostinte si competente. Responsabilii de recrutare de personal sunt cu ochii pe candidatii cu studii si cursuri necesare in domeniu deja absolvite, pe care sa nu-i mai instruiasca ei si astfel sa economiseasca timp si resurse.

Iar daca lucrezi deja in HR, e foarte important sa constientizezi ca oricand te poate inlocui cineva cu mai multe calitati sau calificari. Mergi la cursuri de specializare si traininguri, participa la conferinte, deprinde toate procedurile din domeniu, dezvolta-ti competentele si fii mai sigur de locul tau de munca astfel. In ceea ce priveste cursurile de perfectionare, ia in considerare si faptul ca acum, Codul Muncii solicita ca cel putin o persoana din cadrul fiecarei firmei sau institutii publice sa fi urmat un curs acreditat de Inspector Resurse Umane .

Capata experienta la cursuri

Intr-un an in care competitia pe piata muncii este incredibil de mare si toate anunturile de angajare specifica „X ani de experienta in domeniu”, ai o sansa sa depasesti aceasta limita prin alternative cum ar fi cursurile de perfectionare.

Un curs de Inspector Resurse Umane bine pus la punct, care iti pune la dispozitie nenumarate activitati practice, interactive si multe metode de lucru alaturi de un specialist autorizat, iti asigura o experienta de baza in activitatea de resurse umane. In cadrul unui astfel de curs, participantii invata cum sa gestioneze evidenta personalului dintr-o firma, cum sa utilizeze registrul REVISAL pentru angajari, concedier sau modificari de contracte, cum sa lucreze in echipa si cum sa solutioneze eventualele probleme de personal.

Sporeste-ti sansele la prima angajare sau asigura-ti un plan B in cazul in carei vrei sa treci de la domeniul in care lucrezi acum la HR cu traininguri si cursuri acreditate CNFPA.

Afla mai multe de pe www.cursautorizat.ro!

Despre Development Training Consulting SRL

Dezvoltare personala si profesionala | Cursuri autorizate CNFPA | Consultanta | Solutii de business | Management de proiect | Formare de Formatori | Traininguri si Workshopuri tematice